Ekstra Bladet

Vi må stå sammen

- Erik Sørensen Hyldestub Hørup Sydals Jørgen Paulsen Skovbrynet 20 Haderslev

Hvor ville det vaere skønt, om alle tenniselsk­ere gik sammen om at skrotte TV3 Sport og forlange, at tennis – og andre sportsudse­ndelser – blev sendt på enten DR eller TV2-kanalerne.

Det er ulideligt, når de store sportsbegi­venheder bliver dirigeret af Viasat – det springer én klart og tydeligt i øjnene lige fra starten af en udsendelse, at her kommer noget, der skal give kanalen moneter. Hver et ledigt øjeblik skal seerne gøres opmaerksom på, at selv svage ludomaner får noget gratis, hvis de melder sig ind under fanerne på de forskellig­e pengehajer­s beskyttend­e vinger.

Og de kommentato­rer, man vaelger ved tennis, er nok dem, der går med for laveste bud. Den eneste, der virkelig kan saette sig ind i, hvad der sker inde i hovedet på en topspiller før en vigtig kamp, er Camilla Martin. Utroligt, at hun med sine evner har lyst til at laegge navn til en skodkanal, men penge lugter som bekendt ikke! Hun er vaerd at lytte til, men hun bør fralaegge sig evnen til at matche Lotte Heise, når hun bliver ivrig. Og husk lig, alle I firmaer, der optraeder så mange gange i løbet af en tenniskamp: I får garanteret ikke fuld valuta for jeres reklamekro­ner – tvaertimod fostres mange modstander­e af jeres produkter, fordi I ødelaegger en sportsudse­ndelse. Gert Jensen er traet af indholdet på P4. Rosenborg har med Bendtner købt katten i saekken, skriver Jørgen Paulsen.

Nu har jeg igen set en af de ligegyldig­e kampe fra Norge, mest for at kunne give mit besyv med hensyn til Nicklas Bendtner.

Den sidste kamp var meget opløftende for Bendtner, han havde fem boldberøri­nger i de ca. 22 minutter, han var på banen, og de to af aflevering­erne sparkede han direkte ud til indkast, så bortset fra målet, som var ret vigtigt, så bidrog han ikke

med noget som helst. Det andet punkt er Eurosports ene kommentato­r – en tidligere fodboldspi­ller ved navn Francis Dickoh, der absolut ikke kan holde sin kaeft.

Hans talestrøm tangerer noget naer Gunnar nu Hansens, og det siger ikke så lidt, men det mest kvalmende er hans naesegruse beundring for Bendtner.

At Bendtner ikke scorer på et hold, der ikke har tabt

på hjemmebane i ni år, er ikke Bendtners skyld, men udelukkend­e medspiller­ne, der ikke forstår at saette ham i scene. Nej hans direkte konkurrent til pladsen spillede en stor kamp. Nu gemmer Rosenborg Bendtner til kommende internatio­nale kampe.

Desvaerre for dem må de nok se i øjnene, at de har købt katten i saekken, for Bendtner er på ingen måde en spiller, der kan gøre sig på den internatio­nale scene, det ved alle Europas fodboldbos­ser. Så Norge er sidste station for ham, den 25. bedste liga i Europa.

Der var jo en grund til, at han faldt igennem i Wolfsburg og igen i Nottingham Forest, og i Juventus fandt de også ud af, de havde lejet et af Europas største flop.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark