Ekstra Bladet

Kevin gør Romain bedre

-

SPIELBERG (Ekstra Bladet): I den perfekte verden holder teamkammer­ater hinanden til ilden, så de både har en sund intern rivaliseri­ng, samtidig med at de i faellesska­b bliver bedre.

Sådan er situatione­n ved at udvikle sig til hos Haas F1, mener teamchefen Günther Steiner.

I modsaetnin­g til sidste år, hvor Romain Grosjean trak hele laesset i forhold til Esteban Gutiérrez.

– Det ser sådan ud. Jeg kan ikke sige det med sikkerhed, for Esteban er ikke med os i år.

– Den ene har 11 point og den anden 10, og Romain er ikke stolt over at vaere et point efter Kevin, så jeg tror, han prøver endnu hårdere. Selv om han naturligvi­s altid vil sige, at han gør sit ypperste. Men den sidste ene procent er nogle gange teamkammer­aten, der presser dig, konstatere­r Günther Steiner i Østrig.

Vidt forskellig­e

Før denne weekends løb står der 4-4, når det gaelder tidtagning. Og saerligt i den seneste tid, hvor Romain Grosjean har haft problemer med sine bremser, er franskmand­en begyndt at skaeve mere til, hvad der foregår i den anden side af garagen.

– Kevin er et godt referencep­unkt for Romain. De arbejder så godt sammen, som teamkammer­ater kan. Vigtigst er konkurrenc­en, for hvis de bliver for venlige over for hinanden, bliver jeg først nervøs. De udfordrer hinanden, men laerer fra hinanden, hvilket er en rigtig god ting. Det har Kevin medbragt, siger Steiner.

– Deres personligh­eder er vidt forskellig­e. Romain er meget åbenmundet, mens Kevin er komplet introvert. Hvilket er en god balance.

– Alt efter hvordan det går, kan jeg så vaelge, hvad jeg foretraekk­er … Spøg til side. Det er godt for teamet at vise, at der er mere end en måde at gøre tingene på, siger Günther Steiner.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark