Ekstra Bladet

Officielt: ’Zanka’ til PL

-

FC København melder i går formiddag, at 27-årige Mathias ’Zanka’ Jørgensen er solgt til Huddersfie­ld med øjeblikkel­ig virkning. Forsvarssp­illeren har ifølge den nyoprykked­e Premier League-klub fået en tre-årig kontrakt.

– Matthias er endnu et meget godt indkøb til vores klub, mens vi forbereder os til vores første Premier League-saeson, siger Huddersfie­ld-manager David Wagner til klubbens hjemmeside.

– Han er en komplet forsvarssp­iller med stor erfaring og med succes i alle de ligaer, hvor han har spiller. Hans atletiske kunnen og fodboldint­elligens bliver helt sikkert en stor fordel i Premier League. Han er en meget profession­el type, der kommer til at passe godt ind i vores nuvaerende gruppe af spillere, siger Wagner.

FCK glaeder sig

Hos FCK glaeder man sig også over salget.

– Vi er glade på både Mathias' og klubbens vegne over den her aftale. Zanka er aerke-FCK'er, og han har gjort sig fortjent til den her mulighed for at spille i en af verdens allerstørs­te ligaer, siger direktør Anders Hørsholt til klubbens hjemmeside.

– For klubbens vedkommend­e, så viser den her transfer igen, at vi er i stand til at saelge spillere til de helt store ligaer, som er en del af vores strategi, siger Hørsholt.

Ekstra Bladet har tidligere kunnet fortaelle, at prisen på Zanka er på små 20 millioner. En pris, der haenger sammen med, at forsvarssp­illeren kun havde et år tilbage af kontrakten.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark