Ekstra Bladet

Det er vist på tide

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød Vivian Trustrup Graevlinge­vaenget Nyborg

Lotte Reimar er det ikke på tide, at du skifter dit foto ud på EKSTRA søndag, så vi kan se, hvordan du i virkelighe­den ser ud uden alle mulige fototrick? For efter dit eget udsagn ligner du en gammel runken kartoffel, der er helt udtørret, med alt der kan haenge haengende nedad. Selv dine poser under øjnene ligner noget helt andet.

Du skriver, at du naermer dig 50 år med kriser på alle fronter, selv din funktionsp­romille er ikke, hvad den har vaeret. Men tag og glaed dig over hvert år, du kan holde fødselsdag, for taenk på alternativ­et. For min skyld kan du se ud, som du gør morgen, middag og aften, men det gamle billede i avisen er vist efterhånde­n halvt så gammel, som du er.

Kaere Lotte Reimar, min avis skulle gerne vaere så trovaerdig som muligt, så kom med et nyt foto, hvis du tør. Jeg tror, du ser godt ud, for hver alder har sin charme. Søren Espersen DF, tag da for pokker ansvar for vaelgerne og vaelt den regering. Ud med Esben Lunde, der om nogen gør landet usikkert og utrygt. Det skader jo kun mere, end det gavner vort kongerige. Vis jer da som et mandfolk og tag et ansvar. Den mand har intet ydet. Det eneste, de har fået med hjaelp fra jer, er kun bøvl, ministerbi­ler, dyre poster og en fed regning til vaelgerne. I tørrer den af på vaelgerne og får ingen politik igennem. Vi kan ikke bruge dem til noget. Vivian Trustrup appellerer til Søren Espersen og håber, at han får styr på Danmark.

 ?? FOTO: /RITZAU/ JENS HENRIK DAUGAARD ??
FOTO: /RITZAU/ JENS HENRIK DAUGAARD

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark