Ekstra Bladet

HUN GØR MIG SÅ STOLT

KAERESTE MED FLOSSEDE NERVER: Evnen til at haenge på og kaempe sig tilbage er meget kraevende og en stor ting at have som sportsmand, og derfor er jeg så stolt, siger David om Caroline

- Troels Christense­n tch@eb.dk

LONDON (Ekstra Bladet): Hvis Caroline Wozniacki holdt det halve af nationen på pinebaenke­n lørdag eftermidda­g, er det intet imod de nerver, der kunne aflaeses i hendes boks på Bane 1 og nok allermest hos hendes kaereste, David Lee.

Han griner lidt ad det dagen derpå, den store amerikaner, men for ham er det også en ren tilståelse­ssag.

– Jeg bliver aldrig nervøs i mine egne kampe, men jeg bliver det, når Caroline spiller. For jeg kan intet gøre. Jeg kan bare prøve at forholde mig positiv og heppe. Men jo, jeg bliver meget nervøs, siger han med et lille grin.

– Er det vigtigt ikke at vise hende, hvor nervøse I er i boksen?

– Hun forventer vel, at vi er nervøse, siger han – isaer med adresse til den gyseragtig­e afslutning på andet saet, hvor hun stod med det ene ben i lufthavnen.

Opmuntring

– Vi gjorde bare vores bedste for at opmuntre hende. Hun kunne ikke have startet det andet saet vaerre med de dobbeltfej­l og mistimede slag.

– Men hun har virkelig troen på det lige nu. Du så det i Eastbourne, hvor hun også kom tilbage i flere kampe og i første runde her.

– Du ønsker aldrig som sportsmand at komme bagud, men evnen til at komme tilbage i en kamp har ikke alle, og det er noget, hun har forbedret – også mens jeg

Jeg bliver aldrig nervøs i mine egne kampe, men jeg bliver det, når Caroline spiller. For jeg kan intet gøre har fulgt hende. – Det er en stor ting at have,

for der er ingen nemme kampe. Du skal bare finde en måde at overleve og avancere på.

– Alle i boksen var helt oppe. Det var en stor kamp mod en pige, som spillede sit bedste og ramte linjerne femseks gange i nogle partier. At haenge på der er mentalt meget kraevende, og mange andre havde bare givet op i den situation.

– Derfor er jeg også så stolt over det, hun gjorde i går, siger David Lee og nikker roligt.

– Jeg er virkelig stolt over det, for det viste hendes hjerte og styrke. Og ja, familien og hele holdet var meget stolte over hende i går.

Fornemmer støtten

Caroline selv fejrede da også sejren med strakte arme og front mod sin talstaerke boks. Og hun fornemmer da også deres støtte undervejs.

– Når der kommer noget positiv energi oppe fra boksen, kan jeg godt maerke det.

– Hvor meget kigger du derop, når det for alvor spaender til, og de er nervøse?

– Så kigger jeg ikke så meget derop, og folk ved også, at de ikke skal vise det for meget, for så bliver det irriterend­e.

 ??  ?? Intenst
Intenst
 ??  ??
 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? David Lee følger nervøst med, når kaeresten spiller. Her er han i selskab med ’svigerfar’ Piotr Wozniacki.
FOTO: ALL OVER PRESS David Lee følger nervøst med, når kaeresten spiller. Her er han i selskab med ’svigerfar’ Piotr Wozniacki.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark