Ekstra Bladet

De burde satse på velfaerd

- Rune Olsen Hyben Alle 100 Kastrup

Jeg synes, at VLAK-regeringen burde satse på bedre velfaerd, nu hvor pengene er der til det.

Ifølge justitsmin­ister Søren Pape Poulsen (K) er det bare helt vildt at sige, at der ikke bliver brugt penge på velfaerd, når man ser, hvad VLAK-regeringen investerer i, i det danske samfund.

Ifølge økonomi- og indenrigsm­inister Simon Emil Ammitzbøll (LA) er regeringen­s velfaerdsp­lan den bedste, der er lavet. Det er, selv om det er bevist, at VLAK-regeringen­s velfaerdsp­olitik gør kløften mellem rig og fattig i Danmark meget større og er til stor skade for samfundet.

Så det er godt nok en sej kamp mod uretfaerdi­gheden.

Ifølge forsvarsmi­nister Claus Hjort Frederikse­n (V), statsminis­ter Lars Løkke Larsen (V) samt resten af regeringen er alle de handicappe­de, syge og fysisk nedslidte en stor flok dovne borgere, der nasser på samfundet og ikke ønsker at arbejde.

Det er den slags usmagelige omgange spind, der bliver brugt som undskyldni­ng for at drive hetz og jage social udsatte borgere. Rune Olsen savner retfaerdig behandling til udsatte borgere.

Der var engang, hvor der blev bygget nogle huse på hjørnet af Vermlandsg­ade og Uplandsgad­e på Amager med en husleje på ca. 2500 kroner om måneden, der burde bygges noget i stil med det for at hjaelpe hjemløse

vaek fra gaden. Hvornår kommer der retfaerdig­hed til alle handicappe­de, hjemløse, syge og fysisk nedslidte borgere?

 ?? FOTO: /RITZAU/GORM BRANDERUP ??
FOTO: /RITZAU/GORM BRANDERUP

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark