Ekstra Bladet

Man har lov at skifte mening. Det er set før i dansk politik

MAN HAR LOV

-

at skifte mening. Det er set før i dansk politik. Men at skifte så meget mening er alligevel en praestatio­n. om hr. Messerschm­idts kolbøtte-politik Og som ikke er nok til at få borgere til at se til i forundring, så er også Dansk Folkeparti i sig selv blevet en saer størrelse i spørgsmåle­t.

for eller imod EU? Agter partiet at arbejde med eller imod? Misforstod vi det, da EU-skeptikere i Dansk Folkeparti erklaerede sig stedet for EU-modstander­e? Gaelder sloganet Efter sin tilbagekom­st har Messerschm­idt haft travlt med to ting: at bygge videre på historien om sig selv som offer samt at komme med opsigtsvae­kkende og afledende meldinger.

’Mindre EU – mere Danmark’, som udtryk for skeptikerl­injen, og som netop Messerschm­idt rejste landet tyndt med ved sidste Europa-Parlaments­valg, ikke mere?

Folkeparti­s virkelige EU-politik vaere venlig at lade høre fra sig? Eventuelt i skikkelse af

dér, der siger, at han behøver ikke vaere statshan minister for at styre landet.

Det er bemaerkels­esvaerdigt, at Morten Messerschm­idts melding om at ville hive Danmark ud af EU kommer, netop som han er vendt tilbage fra sin sygeorlov. Han fik som bekendt stress efter tur-

afsløringe­r af Meld- og bulensen fra Ekstra Bladets Feld-sagerne om misbrug af EU-midler.

har Messerschm­idt haft travlt med to ting: at bygge videre på historien om sig selv som offer samt at komme med opsigtsvae­kkende og afledende meldinger. Det er ikke gået upåagtet hen på Ekstra Bladets

skepsis, der tilsinatio­nen! Her fornemmes en vis ger Messerschm­idt selv at finde vej til friheden, før han begynder at pege den ud for landet. Eller som det syrligt påpeges: Hvis Danmark skal ud af EU, hvem skal så finansiere Messerschm­idts liv?

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark