Ekstra Bladet

Boksere taet på for tidlig afgørelse

SILLY SEASON I FORMEL 1: Carlos Sainz Jr. flirter åbenlyst med andre teams, men Red Bull-toppen minder spanieren om, at han ikke selv bestemmer, hvor han kører Formel 1 naeste år

- JONAS HÜTTEL

Set med Kevin Magnussens øjne bliver dette års silly season så meget fri for stress, som det er muligt i Formel 1. Danskeren har en flerårig aftale med Haas, der skal ske noget helt ekstraordi­naert, hvis han ikke fortsaette­r hos amerikaner­ne naeste år.

Andre steder i paddocken buldrer transferry­gterne for fuld kraft, og i denne weekend kastede isaer Carlos Sainz Jr. benzin på bålet.

Spanieren er i gang med sin tredje saeson på talenthold­et Toro Rosso. Både han og faderen, rallylegen­den Carlos Sainz, mener det er tid til forfremmel­se.

Løb med overskrift­erne

Kigger man bag tallene, var spanieren lige så imponerend­e som Max Verstappen i deres rookie-saeson, men det hollandske teenagefae­nomen løb med alle overskrift­er og pladsen hos Red Bull.

– Mit første mål er at køre for Red Bull naeste år og begynde at kaempe for podier, sejre, eller hvad de kaemper for naeste år. Jeg presser på for det. Hvis det ikke sker, er et fjerde år usandsynli­gt, og jeg kommer ikke til lukke døren til nogen muligheder, sagde spanieren i Østrig.

Problemet for Carlos Det er først 26. august, at boksestjer­nen Floyd Mayweather (tv.) og MMA-giganten Conor McGregor tørner sammen i 2017’s mest hypede sportsbegi­venhed.

Men allerede i nat stod de to slagsbrødr­e for første gang over for hinanden på et Sainz Jr. er, at Red Bull-kørerne Daniel Ricciardo og Max Verstappen begge har kontrakt til og med 2018.

Alonsos afløser

Hos McLaren overvejer man åbenlyst 22-årige Sainz som afløser for Fernando Alonso, hvis den dobbelte verdensmes­ter takker nej til en ny kontrakt. Og Renault har laenge set ham som en mulig afløser for Jolyon Palmer. pressemøde i Staple Center i Los Angeles, og det gik ikke stille for sig.

UFC-praesident­en måtte bryde ind og skille parterne ad, så de ikke slog hinanden i gulvet. 28-årige McGregor er ligeglad med, at han som MMA-fighter aldrig har bokset

I begge tilfaelde skal teamene skriver en rigtig stor check. For Carlos Sainz’ er en del Red Bulls talentprog­ram, hans kontrakt løber til og med 2019, og de har investeret store summer i ham. en boksekamp før. Han lover at slå 40-årige Mayweather i gulvet. – Han kommer til at vaere bevidstløs efter fire omgange. Han har aldrig oplevet noget så intensivt som en MMA-fighter, siger McGregor.

Denne udtalelse fra spanieren blev taget ilde op af både Red Bull-teamchef Christian Horner og Toro Rossobosse­n Franz Tost.

– Først og fremmest er det ikke Carlos Sainz’ beslutning. Han har en Red Bull-

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark