Ekstra Bladet

Djokovic er faerdig i Wimbledon

- Hut@eb.dk

kontrakt, og Red Bull beslutter, hvad han gør i fremtiden. Jeg er lidt forvirret over diskussion­en på dette tidspunkt af saesonen, for Red Bull har betalt og finansiere­t hele Carlos Sainz’ karriere, sagde Tost på teamchefer­nes pressekonf­erence.

– De betalte for hans Formula BMW-saeson, Formula Renault, så Formel 3, GP3, Formel Renault 3.5 og tre år i Formel 1. Hvorfor skulle Red I går måtte Djokovic traekke sig undervejs i kvartfinal­eopgøret mod Tomas Berdych, da han var for plaget af smerter i området omkring den ene albue.

Tjekken vandt første saet 7-6 (7/2) og førte 2-0 i andet saet, da Djokovic opgav. Bull foraere ham til en konkurrent, når de har uddannet ham til så højt et niveau?

– Nogle gange bør virkelighe­den – også i Formel 1 – spille en rolle, men igen: Beslutning­en er Red Bulls, siger Toro Rosso-chefen.

Klare signaler

Det forlyder, at Red Bull-talentchef­en Marko Helmut ikke er videre begejstret for Sainz, da østrigeren ikke

Djokovic blev i slutningen af første saet behandlet for smerter i den ene albue og i området omkring skulderen, hvor smerter i laengere tid har generet den tidligere verdensett­er. Tomas Berdych er nummer 15 i verden, og han kan nu se frem til at selv udvalgte ham til at begynde med. Men Red Bull-teamchef Christian Horner sendte via Sky F1 klare signaler til konkurrent­erne.

– Vi har en option på ham både til naeste år og det efterfølge­nde, så han kører også for Toro Rosso naeste år.

– Kontrakter er klare. Husk, at han kun fik en mulighed i Formel 1, fordi Red Bull investered­e i ham i junioråren­e, så det er lidt møde Roger Federer i semifinale­n.

Novak Djokovic har vundet Wimbledon tre gange i karrieren, og han mødte op til Wimbledon ved at vinde graesturne­ringen i Eastbourne umiddelbar­t inden. falskt med sådanne kommentare­r, når der bliver brugt så store summer på at give dem muligheden. Uden Red Bull ville han ikke sidde i en F1racer, fastslår Horner.

Set med Red Bulls øjne er de nødt til at kigge frem mod 2019-saesonen, hvor Daniel Ricciardo eller Max Verstappen kan lokkes vaek andetsteds – og en af dem højst sandsynlig­t bliver det.

 ?? FOTO: JAN SOMMER FOTO: JAN SOMMER ?? Upopulaer flirtenCar­los Sainz kører for talenthold­et Toro Rosso, samtidig med at han flirter lidt med andre teams, hvilket langtfra er populaert i Red Bull-lejren.
FOTO: JAN SOMMER FOTO: JAN SOMMER Upopulaer flirtenCar­los Sainz kører for talenthold­et Toro Rosso, samtidig med at han flirter lidt med andre teams, hvilket langtfra er populaert i Red Bull-lejren.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark