Ekstra Bladet

Vapiano ligger på 1221 Brickel Avenue, og maden kan også spises som fastfood.

-

have et stort og laekkert måltid, hvor der ikke er sparet på kødet, er det brasilians­ke steakhouse Texas de Brazil på South Beach som at åbne døren til et sandt kødorgie.

Her saetter man sig til bords og henter selv salat, sushi og friske fiskerette­r fra den bugnende buffet.

På bordet ligger brikker med en rød og en grøn side, som man bruger til signalere, om tjeneren skal komme med kød eller ej.

Hvis man vender brikken med den grønne side op, kommer der med det samme fire-fem tjenere med kaempe spid med kød og skaerer stykker direkte ned på tallerkene­n. Når du vender brikken med den røde side opad, lader tjenerne

ligger også den hemmelige restaurant Drunken Dragon. Det ’hemmelige’ ved restaurant­en består i, at den kan vaere svaer at finde.

Når man kommer til adressen 1424 Alton Road Miami Beach, står man foran en sort dør med et skilt, hvor der står Market over døren. Det ligner ikke en restaurant, men når man går ind, finder man en stor bar med kolde cocktail, og på menukortet er der koreansk barbecue og asiatisk tapas.

Lige rundt om hjørnet fra Drunken Dragon, ligger den lige så hemmelige bar Foxhole. For at finde den, skal man gå efter en dør med en rød lampe over. Ved første øjekast ligner baren et gammelt lager, men når man traeder ind af døren, møder man en klassisk amerikansk sportsbar.

– Der er billardbor­d, baseballka­mpe på fjernsynet, hotdogs, pomfritter og masser af ’øl med drengene’. Det er et sted, hvor de lokale haenger ud, og der er ingen turister, siger Charlotte Andersen. Sikkert fordi de faerreste kan finde det.

Hvis man vil gøre et forsøg, ligger Foxhole på adressen 1218 14th Court, Miami Beach.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark