Ekstra Bladet

Umanerlig dumme Astana

-

halvkedeli­g etape blev langt mere spaendende end som så, da det først gik løs på finalebakk­en i Rodez. Jeg synes, det er en spaendende afslutning, som passer godt til løbet, men jeg synes, at man fra ASO’s side burde taenke lidt over indkørslen til Rodez.

EN PÅ PAPIRET

nogle større veje at komme ind ad. Det er selvfølgel­ig aldrig tilfaeldig­t, når favoritter­ne skal køre om det, men indkørslen mod mål kunne have haft alvorlige konsekvens­er, hvis der var kommet styrt og uheld. Fra kilometer seks til tre var der mange rundkørsle­r og indsnaevri­nger, og det var vel naermest held, at det ikke gik galt i dag.

DE SKAL FINDE

Astanas kørsel i går viser, at de hårde ord, jeg sendte efter dem fredag, bestemt ikke var for barske

DET ER JO MEN IKKE ENGANG DET ER ALTSÅ

i går så vi endnu en gang, den gule førertrøje skifte haender, så Chris Froome nu igen har den på sine skuldre. Det er jeg faktisk ikke så overrasket over. Det er selvfølgel­ig ikke med vilje, han mister trøjen, for han kører jo til stregen, og det kan blive kostbare sekunder, han taber, når regnskabet skal gøres

PÅ ETAPEN

op i sidste ende.

Men for Aru gaelder det i det hele taget om, at han ikke skal have førertrøje­n, før han står på toppen af Izoard torsdag. For hans hold bliver savet midt over, hvis de skal forsvare den inden da.

ikke bare Aru, der kikser i går. Det er i endnu højere grad hans hold. Der er slet ingen undskyldni­nger for, at det går galt.

De har ikke siddet og ført og har ikke vaeret fremme på noget tidspunkt på etapen. Det eneste, de skulle i dag, var at holde Aru fremme på de sidste otte kilometer inden den tekniske nedkørsel gennem Rodez.

det kan de klare. Aru starter stigningen for langt tilbage. De forreste, der rammer bunden af bakken, kommer ind på den med fuld fart, mens de, som Aru ligger med som nummer 50-60 stykker, er faerdig med deres cykelløb og ikke spurter. Fordi Aru sidder dernede, ender han med at skulle sidde og køre slalom forbi ryttere hele vejen op.

umanerlig dumt. Han skulle have siddet med de øvrige favoritter helt forrest. Jeg er med på, at alle ikke kan sidde der.

Men normalt er der en lille smule mere plads til den gule trøje, hvis ellers holdet er i stand til at indgyde respekt. Men når holdet er sådan i opløsning, så bliver han også sårbar. Astanas kørsel i går viser, at de hårde ord, jeg sendte efter dem fredag, bestemt ikke var for barske.

De fejlede igen i går.

Aru skulle have siddet med de øvrige favoritter helt forrest

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark