Ekstra Bladet

Søren Gade rykkede straks beredvilli­gt ud

’ADVARSELSL­AMPERNE FORMANDS-OPGØRET

-

bør taendes’, siger Søren Espersen, DF, nu alvorsfuld­t til TV2 . Og naevner i forbifarte­n, at Jensen i hvert fald ikke er Espersens type på vaerdipoli­tikken (den vigtigste, sådan set, for DF!)

har de dog gang i alle sammen?! At fremstille den sagtmodige, bankuddann­ede Kristian Jensen, som om han naermest er headhuntet fra Thylejren af dulgte kraefter, og plantet i Venstres

det er jo helt hen i vejret. uskyldige barm –

underbygge­s med, at Kristian Jensen også tidligere på sommeren bakkede op om et forslag om at lade staten overtage lån til nybyggeri og renovering af almene boliger. Det var dér, Frank Aaen klappede i haenderne. Alene den ros er jo så ildevarsle­nde, at adstadige Venstre-borgmestre Kristian Jensen naermest en maoist i forklaedni­ng, ifølge sine modstander­e. –

kraever blodfejde for at afvaske vanaeren. Søren Gade rykkede straks beredvilli­gt ud!

mulighed, de bølgende fløje tilsynelad­ende overser, er, at Løkke bliver, og er klar om nødvendigt til at slås for det? Ikke bare nu og her, men mange, mange år frem? Også selv om Venstre får

kommunal-valg til efteråret. : et elendigt

og det hele holder nok min tid ud’. siger Løkke bl.a. selvsikker­t under et taet citeret nyt interview i Fyens Stiftstide­nde. Det foregår i Juelsminde, hvor han lige har cyklet 100 km med Løkke-fondens drenge. Han virker absolut ikke som en mand på vej ud.

i Odense for tre år siden får Løkke også genfortalt i samtalen, nu med sig selv som en mand, der troede slaget var tabt, på vej derover. Men som fik ny kampgejst ved et møde med en almindelig borger, der troede på ham.

udlaegning også Hans Engell griner af: Snøft...En ’Forløbet i Odense viser netop Løkke som en dygtig og benhård politiker. Det er det, der praeger Løkke og hans taenkning. Han kan vinde en håbløs sag, og han giver ikke op’, siger Engell.

lige det engang til, i Venstre og DF... Nok er det agurketid og Løkke er på ferie. Men der må da vaere mere fornuftige ting at diskutere end Løkkes efterfølge­r?

 ?? FOTO: /RITZAU/ ??
FOTO: /RITZAU/

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark