Ekstra Bladet

BRØNDB SMADRE TITELBEJLE­RNE MIDTJYLL

BRØNDBYS TRAENER: Jeg ville FCK’s økonomi – men guldsnak mesterskab er absolut fy-fy-snak

-

trollere. Tilskuerne kan bringe så megen energi, og så har vi tre offensive midtbanesp­illere, som er meget offensive. Vi vil have bolden hele tiden, og i perioder har du så måske ikke den defensive kontrol, du ønsker. Men de fire bageste gjorde det virkelig godt. Vi kan arbejde med det og finde en bedre balance, men set som en kamp, var spillet virkelig på et højt niveau, erkender han dog.

– Men der er vel også en risiko for, at holdet opbruger energien?

– Ja, det er der. Kampene mod Midtjyllan­d gør altid ondt, og det gør det stadig totre dage efter, så du har to muind ligheder: Enten finder du fem procent mere energi og vinder, eller du spekulerer for meget i at spare energi – og taber kampene. Og at tabe gør langt mere ondt end at miste energi. Jeg er overbevist om, at du kan spille denne form for fodbold over en hel saeson.

– Er i kommet taettere på at kunne udfordre FC København?

– Nej? For tidligt eller hvad?

– Det var første game-day, det er jeg ret sikker på.

– Jo, men Ståle Solbakken

talte lørdag om udfordring­en med at saelge spillere og bygge et nyt hold op. Måske…

– Jeg ville elske … Altså, jeg vil ikke sige, jeg ville elske at have hans spillere, men jeg ville elske at have deres økonomi til at lede efter nye spillere. Nogle af dem, de har købt, spillede ikke lørdag. FCK har temmelig meget kvalitet, og de vil finde deres niveau igen, det er jeg ret sikker på. De er mestre, de er pokalvinde­re, det er holdet med flest penge, de skal vinde mesterskab­et!

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Blå-gul jubel Brøndbys spillere lod jublen bryde løs efter massakren på mesterskab­s-bejlerne fra FC Midtjyllan­d.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Blå-gul jubel Brøndbys spillere lod jublen bryde løs efter massakren på mesterskab­s-bejlerne fra FC Midtjyllan­d.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark