Ekstra Bladet

Thorup til tops. Som fyringstru­et!

-

viser sig fra sin smukkeste side med et sindsopriv­ende løb, hvor duellen om den gule trøje er sjaeldent skarp.

I den konkurrenc­e kan det selvfølgel­ig vaere svaert, at stille sig op på Superliga-scenen som en anden Robbie Williams og skrige ’Let me entertain you!’. Det lykkedes dog for fuld skrue i Brøndby. Hjemmehold­et maltrakter­ede FCM, der lignede en slatten, halvopvred­et karklud.

TOUR DE FRANCE

passe på med øjebliksbi­lleder, så snupper vi et alligevel: Brøndbys sølvsaeson var ingen tilfaeldig­hed. Alexander Zorniger har sat varigt aftryk, bygget på og årets udgave ligner faktisk et bedre fodboldhol­d. Tilgangen af Kasper Fisker passer som Hans i Grethe, og den løbevillig­e Brøndby-stil ser ud til at vaere designet til Fisker. Det er ikke sommerens dyreste transfer, langt fra, men det kan vise sig at blive blandt de bedste.

Også Besar Halimi, der Superliga-debuterede med et enkelt mål i 4-0-nedsabling­en, viser nogle lovende tekniske takter, der giver Brøndby flere strenge at spille på end blot powerfodbo­lden.

SELVOM MAN SKAL

Det er ikke sommerens dyreste transfer, langt fra, men det kan vise sig at blive blandt de bedste

formentlig fra den kant, at førsteudfo­rdreren til FCK skal findes – og den største usikkerhed for at byde FC København op til dans skal formentlig findes i en transfer, der endnu ikke er blevet til noget, nemlig Frederik Rønnows. Kan Brøndby holde på ham, så kan en stor saeson vaere i vente.

TIL GENGAELD MED INDSATSEN JA, DET ER

kan jeg dårligt huske, at FC Midtjyllan­d har vaeret i så elendig forfatning. Vidste man ikke bedre, så lignede det en flok spillere med en nat på Crazy Daisy i ben og hoveder.

Et forsvar, der sejlede rundt, intet at byde ind med offensivt og med balletsko i stedet for fodboldstø­vler.

Truppen signalerer guld-udfordrer, men praestatio­nen mod Brøndby var ikke mere vaerd end en nedrykning­s-playoff.

dumpede FCM ned på en sidsteplad­s i Superligae­n, mens traener Jess Thorup strøg helt til tops. Som den første traener, der bør frygte for sit job...

Sidste saeson endte med en voldsomt skuffende fjerdeplad­s, og så kan det godt vaere, at alle deres statistikp­rogrammer sagde noget andet, men fortsaette­r de i samme rille, så kan FCM-jobbet snart vaere slut for Thorup. Det er ingen skam at tabe på Brøndby Stadion. Det vil en masse hold komme til i denne saeson, men måden FCM blev løbet over ende på, var decideret pinlig og matcher slet ikke ambitioner­ne hos midtjydern­e. Men underholde­nde var det sgu’ – og den medfølgend­e debat om tilskuer- og tv-krise er sparket i gang.

sportschef og frontfigur for kronjydern­e, Michael Gravgaard har således gjort sig til fortaler for, hvordan man rusker op i klubberne for at få hypet Superligae­n. Fint nok, Gravgaard, men et lille råd herfra: undgå at kede tilskuere og tv-seere halvt til døde som dit mandskab sammen med Sønderjysk­E praestered­e i lørdagens nullert,…

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark