Ekstra Bladet

Fra helt til skurk

-

Først blev han hyldet som en helt af de medrejsend­e fans – ti minutter senere blev han Silkeborgs skurk.

Det er ikke hver dag, at Jens Martin Gammelby sender bolden i mål, men det gjorde han i går .

Efter to tredjedele af kampen sparkede backen med et knastørt hug bolden sikkert i nettet og udlignede Lyngbys føring.

Koks i forsvaret

Desvaerre for den lange forsvarssp­iller, så glemmer han og resten af holdet efterfølge­nde, hvordan man forsvarer, og det koster.

Målscorere­n får ikke clearet bolden ordentligt og må give et straffespa­rk, der iskoldt bliver sat ind.

– Det er klodset og dumt af mig. Jeg havde forberedt mig på, at han ville løbe frem, men så stoppede han i stedet op, og jeg rammer ham – Han falder nemt, men alle ville have vaeltet i den situation, siger den 22årige forsvarssp­iller.

AErgerligt

– Det ene tidspunkt er jeg helt oppe at flyve over, at jeg har scoret et mål, og det naeste står jeg tilbage som syndebuk, fordi jeg har givet et straffespa­rk vaek. Det er pisse aergerligt, og lige nu føles det ikke som om, at jeg har scoret et mål, men der er ikke noget at gøre ved det.

Selv om den høje midtjyde er aergerlig over sin dumme Silkeborgs Jens Martin Gammelby var i himlen efter sit udlignings­mål, men han kom ned på jorden igen, da han begik det straffespa­rk, der kostede Silkeborg et point. fejl, så mener han, at holdet viste gode takter. Der manglede blot nogle taktiske spidsfindi­gheder.

– Vi kunne godt have scoret nogle flere mål. Vi presser dem, men bruger de forkerte midler – i stedet for lange bolde burde vi have

spillet os rundt om dem. Det viste vi i store dele af kampen, at vi godt kunne.

– Det er selvfølgel­ig aergerligt, at vi taber, men det vigtigste i dag er, at vi spillede godt og kan tage en masse positive ting med herfra.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark