Ekstra Bladet

Bryllupsna­tten sluttede tidligt for ny Hobro-profil

-

Det har vaeret en begivenhed­srig uge for Rasmus Minor Petersen, der lørdag blev gift og i går debuterede i Superligae­n for Hobro mod sine tidligere holdkammer­ater fra Helsingør.

Den garderhøje forsvarssp­iller havde ikke den bedste dag på kontoret mod Helsingør, men det var ikke fordi, aegteskabe­t blev fejret behørigt hele natten.

– Jeg er tilfreds med, vi trods alt fik tre point, og det var et fedt punktum på ugen. Det havde sgu vaeret lidt aergerligt, hvis det ikke var blevet til en sejr.

Speciel bryllupsna­t

– Jeg fik et par glas rødvin, og så var det ellers på hovedet i seng klokken 00.30 efter brudevalse­n. Det var en lidt speciel bryllupsna­t og et lille antiklimak­s, må jeg da nok erkende. Konen festede videre, men hun kom da ind og puttede lidt senere, lød det med et stort smil fra Rasmus Minor, der nu kan fejre honeymoon i Hobro med tre point som en bryllupsga­ve fra holdkammer­aterne.

Det vides ikke, om Hobroanfør­er Mads Justesen var en af de gaester til Rasmus Minors bryllup, der blev sent og festede igennem med nogle gode flasker rødvin.

Nok naeppe, men Justesen fik bestemt ikke den bedste indledning på saesonen, da han naermest foraerede Mikkel Basse føringsmål­et syv minutter inde i premieren.

Op ad bakke

– Det blev op ad bakke efter min virkelig dårlige aktion, og det var da ikke sådan, jeg gerne ville have begyndt den ny saeson. Jeg synes dog, man kan se, vi har fået noget erfaring som hold, for vi kaempede os tilbage og fik fortjent de tre point, lød det fra anføreren, der kun har én klar målsaetnin­g for saesonen:

– Vi skal bare overleve. Så er jeg fuldstaend­ig ligeglad med hvordan. Det bliver en helt anderledes saeson end vores to foregående i Superligae­n – på den måde at nu er Helsingør alles darlings. Jeg tror dog, vi har mandskabet til at klare os fri – også af de helt grimme kampe om nedrykning.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark