Ekstra Bladet

Barometer: Så svedigt er det

-

Det er meget de samme bevaegelse­r med rengøring, hvilket fik sveden frem på panden, men da temperatur­en ikke kom over 20 grader, så var det begraenset. Min chef gav mig en kold sodavand, så jeg ikke gik helt til. små beholdere omkring poolen, som kører vandet gennem et rensningsa­nlaeg og efterlader alt snavset. Nogle gange mere end bare snavs.

– Hvad sker der her? Er det ikke en mus, råber jeg forskraekk­et, da jeg tømmer en af de mange beholdere.

– Nej, det er en muldvarp, som er druknet, forklarer min chef paedagogis­k. – Er det normalt? – Nae, men en gang imellem sker det. Vi er jo i naturen.

Jeg tager et kig på den døde muldvarp, og jeg kan overhovede­t ikke se det fede i at rense badelandet, og jeg stikker modvilligt min hånd ned i de sidste beholdere for at gøre arbejdet faerdigt.

Nemt nok

Nu skal vi til at rense bunden af poolen, og det burde vaere nemt nok at taende en robotstøvs­uger, som klarer bunden af badebassin­et, som jeg har set på tv-shop.

– Hvor er robotten? Spørger jeg chefen.

– Sådan en må vi ikke bruge mere. Det siger politikern­e, forklarer Steen og raekker mig en forlaenget støvsuger.

Nu skal jeg med håndkraft støvsuge hele bunden, og der går kun fem minutter, før jeg spørger, om der ikke er andet, jeg kan lave, da jeg har ondt i armene. Det går ikke så godt for mig. Steen svarer desvaerre, at vi mangler at rense toiletter.

– Hvorfor har vi ikke gummihands­ker på, spørger jeg lettere skraemt, da vi er nået ud til det første toilet.

– Er du sart? Det burde man også have, men du klarer dig nok.

Min vaerste skraek

Jeg klarer mig på ingen måde, og min vaerste skraek er at bruge offentlige toiletter, og nu skal jeg så også gøre dem rene.

Det er ved at blive for meget for mit indre curlingbar­n, og jeg er taet på at laegge mig på gulvet og skrige, men inden jeg ender i en pinlig situation, bliver jeg reddet af Steen, der kan maerke, jeg ikke er tilpas.

– Vil du slå graes med vores traktor? – Jaaaaa. Som et lille barn går jeg med Steen hen til traktoren, og jeg får lov til at køre rundt blandt campingvog­ne og fortelte for at få fjernet det hurtigt voksende graes. Jeg har vel godt og vel slået, hvad der svarer til 100 kvadratmet­er, før Steen fortaeller mig, at hans grund fylder omkring Ekstra Bladets reporter benytter i forvejen aldrig offentlige toiletter af skraek for bakterier, men nu skal han rengøre campingpla­dsens toiletter uden handsker.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark