Ekstra Bladet

FCN slap af med OB-kompleks

FLOTTE TAKTER: Det var ikke til at se, at Nordsjaell­and har solgt sine to bedste . SUPERLIGA

- Andreas Maxsø, FC N. Gennemsnit

Den tidligere guldtraene­r Kasper Hjulmands drenge fortsaette­r forårets flotte takter trods salget af de to mest markante navne, Marcus Ingvartsen og Stanislav Lobotka til henholdsvi­s Genk, Belgien og Celta Vigo, Spanien.

FCN tog hul på den nye saeson ved at smide et stort OBkompleks, da holdet fra Farum efter nederlag i de syv seneste opgør i aftes kunne forlade Odense med tre point.

Dermed har nordsjaell­aenderne scoret både på banen og udenfor.

Fuld gevinst

Salget af de to spillere har indbragt mindst 70 millioner kroner, og udsalget er efter sigende ikke forbi.

Kampens store spiller, forsvarskl­ippen Andreas Maxsø er den naeste mand på affyringsr­ampen.

Der tales om England og den naestbedst­e raekke, Championsh­ip, hvor Brentford og Leeds bl.a. har vist interesse for den tidligere U 21-landsholds­spiller.

Fravaeret af den normale målkonge, Marcus Ingvartsen var naermest ikke eksisteren­de, da andre stod klar til tage over.

Ikke alt fungerer

Trods den flotte start på den nye saeson maner Kasper Hjulmand til forsigtigh­ed.

– Det vil komme til at tage tid inden holdet fungerer optimalt. Der er fortsat ting, som vi skal arbejde med, siger Kasper Hjulmand. Det var forventet at OB gik til vaflerne i anden halvleg, men det blev tamt, og så kunne FCN lukke kampen.

Salget af de to spillere har indbragt mindst 70 millioner kroner

– I dag var der flere ting, som lykkedes fint, og vi formåede flere gange at komme bagom OB’s forsvar og få

smaekket bolden ind.

– Her kunne jeg godt have brugt en Marcus Ingvartsen, siger Kasper Hjulmand, der er glad for at se, at der er spillere, som vokser, når stjerner rejser.

Ghanesisk

FCN satsede i starten på de ghanesiske raketter Godsway Donyoh og Ernest Asante, der igen og igen blev forsøgt sendt af sted i dybden

Da det endeligt lykkedes at få sendt Ernest Asante af sted, blev to meter-manden Frederik Tingager løbet agterud og da OB’s målmand Sten Michael Grytebust gik frem, lobbede ghaneseren iskoldt bolden i nettet.

Og kroaten, Karlo Bartolec var ligeledes iskold, da en ripost midt i anden halvleg landede for hans fødder, efter at Godsway Donyohs forsøg var blevet blokeret

Den samme koldblodig­hed

manglede Ernest Asante i slutningen af 1. halvleg, da han fik en tilsvarend­e mulighed efter at landsmande­n Godsway Donyoh havde forsøgt sig..

OB’erne havde svaert ved at ramme hinanden mere end et par gange i traek, og bortset fra nogle halvhjerte­de skudforsøg langt ude fra af faeringen Joan Simun Edmundsson havde hjemmehold­et ikke noget, der lignede en målchance i de første 45 minutter.

Opsang i pausen

Traener Kent Nielsen må i pausen have talt dunder til fynboerne, som var anderledes aggressive efter pausen.

Da debutanten, den tidligere AaB– og Silkeborg-angriber m. m. Nicklas Helenius havde set sit hovedstød reddet af en refleks fra Runar Alex Runarsson, havnede bolden hos Rasmus Jönsson,

hvis offside blev ophaevet af, at bolden undervejs ramte Ernest Asantes fod.

Dommer Jens Maae fulgte da heller ikke sin linjevogte­r, som ellers vinkede, men manden med flaget stod i den modsatte side og var undskyldt. Godt set af den glimrende dommer, Jens Maae.

OB-offensiv udeblev

Det burde have vaeret starten på en OB-offensiv, men den udeblev, og FCN kunne i stedet svare igen og snuppe de tre point, da OB’s forsvar uden den karantaene­ramte anfører Kenneth Emil Petersen ikke var på plads.

Pebet ud

Og OB’erne måtte finde sig i at utilfredse tilhaenger­e peb af de lokale helte, mens en busfuld FCN-tilhaenger­e laenge hyggede sig med sine helte i den modsatte ende af banen. Runarsson, Runar ..............

3 Maxsø, Andreas .................

4 Patrick Mtiliga ....................

3 Tranberg, Viktor .................

3 Bartolec, Karlo ...................

4 Pedersen, Mads ................. 4 Jensen, Mathias (74) .......... 3 Nelsson, Victor ................... 2 Emiliano Hansen (85) ........ 2 Asante, Ernest (62) ............ 3 Donyoh, Godsway .............. 3 (74) Magnus K. Andersen ... - (85) Rasmussen, Mathias ... - (62) Tobias Mikkelsen ........ 2

........................ 3

 ?? FOTO: TIM KILDEBORG JENSEN ??
FOTO: TIM KILDEBORG JENSEN
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark