Ekstra Bladet

Det sidste brag

Det er sidste dag i Tisvildele­je. I nat har gaesterne festet til masser af cocktails, Medina-koncert og husmor-strip

- CAMILIA SOLTANI FOTO: ANTHON UNGER cs@eb.dk

Festivalen­s sidste aften i Tisvilde. Der skal festes igennem. Klokken er cirka ni om aftenen, og de unge festivalga­ester i Nordsjaell­and er allerede godt berusede.

De fleste er samlet i den populaere ’Fiskebaren’, hvor man knap nok kan få plads til at danse uden at blive asket i håret.

Men det er lige meget. For der er sømandsban­d i teltet og husmor-strip for alle pengene. Du kan stille dig op på baren og vaere med – ingen kigger skaevt til dig.

Nu er det midnat, og der er rigtig godt gang i festen. Hvis du er til halmbal i Hammel, så er det formentlig din onkel, der står bag pulten og spiller numre fra musikgrupp­en Tørfisk.

Men sådan er det ikke i Tisvildele­je. Her er det selveste Christian Degn, ham den høje ’Hammerslag’-vaert, der er dj.

Det er dog ikke nok med en enkelt kendt bag pulten. Christian Degn praesenter også sine to gode venner. Tvvaert Mads Steffensen og den tidligere håndboldsp­iller Claus Møller Jakobsen.

Festivalga­esterne er helt oppe at køre.

Medina går på scenen

Klokken et går Medina på scenen med et brag. Hun starter på sangen ’Kun for mig’, som alle synger med Der var husmor-strip for alle pengene i Fiskebaren til Musik i Lejet.

på. Men derefter er hun også ligeglad.

– Hvis I ikke kan synge med på mine sange, så kan I bare synge jeres egne yndlingssa­nge. Jeg er ligeglad, råber hun ud til festivalga­esterne.

To piger, der står ved min side, begynder at synge sange fra Suspekt, mens en tredje synger ’Despacito’.

Det hele bliver meget mystisk og maerkeligt, indtil Medina råber ’Dig og mig for altid’, og så er publikum med igen.

Spritbilis­t i cabriolet

Natten endte med en kø ned ad Tisvilde Bygade. En 19årige mand fra Skovlunde kørte galt med mindst 50 km/t. i påvirket tilstand. Det Christian Degn, Mads Steffensen og Claus Møller Jakobsen står bag pulten i Musik i Lejet.

oplyste Nordsjaell­ands Politi.

Klokken 1.30 mistede han herredømme­t og bankede direkte ind i en parkeret bil.

Han kørte i en Mini Cooper

Cabriolet, som var slemt skadet efter faerdselsu­heldet. Ingen kom til skade, og den 19-årige blev taget med til udtagelse af blodprøve.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark