Ekstra Bladet

Scoutjobbe­t er en stor chance for mig

-

Da Emil Larsen og David Nielsen efter sidste saeson satte sig sammen og skruede et nyt job sammen til den 26årige tidligere topspiller, skulle han ikke bruge lang betaenknin­gstid på at beslutte sig.

– Jeg saetter stor pris på, at Lyngby tror på mig, og jeg er dybt taknemmeli­g for, at klubben har oprettet en scout-stilling til mig. Det her er en stor chance for mig, siger Emil Larsen.

– Men jeg synes også David Nielsen fortjener ros. Han har hele tiden ønsket det bedste for mig, siger Emil Larsen.

Den hurtige, gennembrud­sfarlige kantspille­r er allerede i fulde omdrejning­er med sit nye job som scout for David Nielsens superligam­andskab i Lyngby.

Ser på modstander­ne

I forrige uge var han i Bratislava for at se naermere på Lyngbys europaeisk­e modstander, Slovan Bratislava, som Lyngby på dygtig vis ekspedered­e ud af anden kval-runde i Europa League. Og i sidste uge sad han på Aarhus Stadion for at naerstuder­e Horsens i saesonprem­ieren mod AGF. Det gjorde han, fordi Lyngby møder netop Horsens i denne spillerund­e af Superligae­n.

– Jeg har altid følt, jeg kan se og analysere fodbold. Heldigvis har Lyngby haft samme holdning. På mange måder kan man godt sige, at det her job er et ønskejob for mig, når jeg ikke kunne fortsaette min karriere, siger Emil Larsen, der startede sin karriere som treårig i Lyngby.

– Mit job er meget fleksibelt. Jeg skal se og analysere fodbold for David (Nielsen, red.), og så skal jeg holde skarpt øje med, hvad der rører sig på alle niveauer og udpege mulige forstaerkn­inger til Lyngby, forklarer han.

Tilfreds David Nielsen

David Nielsen er ikke blevet skuffet, efter han tog initiativ til at ansaette Emil Larsen i det nye job.

– Jeg må sige, at Emil er faenomenal til at se og analysere fodbold. Når vi taler fodbold sammen, kan jeg fornemme, han har en fantastisk fodboldhje­rne. Jeg er blevet dybt imponeret over hans potentiale. De rapporter, han hidtil har afleveret til os, har vaeret fantastisk­e, roser David Nielsen til Ekstra Bladet.

Emil Larsen er ansat på en aftale, der løber til sommeren 2019.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark