Ekstra Bladet

Jeg lyver aldrig for kunderne. Jeg siger, hvordan pigerne ser ud for mig

-

– Nogle maend er i øvrigt virkelig klamme. Jeg har oplevet flere gange, at maendene har tisset forskellig­e steder i vaerelset. Og de skal også ofte

NAESTE MAND ER

en gråhåret, halvskalde­t mand i lys trøje og lange bukser. Han er diskret og lidt stille og bliver vist ind til Nina, som han har bestilt 13 minutters dansk med.

– Der kommer alle typer her. Alle. Både forretning­smanden, den unge studerende, håndvaerke­ren, den arbejdsløs­e, pensionist­en. Vi har også af og til besøg af par eller enkelte kvinder. Jeg tror, at 85 procent af alle maend har gået eller går til prostituer­ede, siger Marlene.

Klokken 23, når Marlene har fyraften, venter hendes mand gennem ti år derhjemme. Han kender alt til hendes liv – både fortiden, nutiden, og hvad hun drømmer om i fremtiden. Manden har Marlenes velsignels­e til at gå til prostituer­ede, men det gider han ikke – han har jo hende, som hun siger. Men det er ikke uden konsekvens­er at vaere gift med en tidligere prostituer­et.

– Jeg har ikke den vilde lyst til sex i dag. Det må jeg sige. Jeg har jo prøvet alt, og hvis vi skal have sex derhjemme, så skal jeg virkelig tage mig sammen. Omvendt kan jeg jo ikke bare lade min mand sidde og kigge i et hjørne uden at give ham noget. Han skal ikke straffes, fordi jeg har solgt min krop i så mange år. For jeg elsker

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark