Ekstra Bladet

SER DU KVINDERNES FODBOLD-EM?

- Tna@eb.dk

Monika Lisbeth Petersen, 63 år:

– At opleve kvindeland­sholdet på tv er lidt som at overvaere en skolekomed­ie kommentere­t, som var det en ballet på Det Kgl. Teater.

– Jeg ser kvindefodb­old, og jeg synes, det er fantastisk. De spiller meget bedre end maendene. Jeg synes nogle gange, at herrefodbo­ld bliver ødelagt af for hård kamp, hvor pigerne leverer kunst. Jeg går egentlig ind for ligestilli­ng mellem kønnene, men jeg synes simpelt hen, at der er forskel – kvindefodb­old er så smukt. Jeg skal virkelig følge dem fremover, og jeg ønsker dem alt det bedste.

Alexander Berg, 28 år:

– Jeg har set nogle af kvindeland­sholdets kampe. Jeg synes, de var rigtig gode i den første kamp, og det var fedt, de vandt mod Norge. Jeg synes, at der er stor niveaufors­kel mellem herre- og kvindefodb­old. Men jo mere opmaerksom­hed der kommer på kvindefodb­old, jo flere penge får de, og jo mere talent bliver der forhåbentl­igt udviklet. For der er masser af potentiale, men man kan tydeligt se, at det er kvindefodb­old.

– Er livet for kort til kvindefodb­old?

– Fodbold er fodbold, og jeg elsker fodbold.

Søren Boeskov, 40 år:

– Jeg så kvinderne den anden dag på grund af min kaereste, og jeg synes egentlig, at det var fint nok. De spillede bedre end forventet, men jeg interesser­er mig nok mere for herrefodbo­ld. Mit yndlingsho­ld er FC Barcelona, som jeg følger meget med i, og de spiller helt formidabel­t fodbold. Jeg kender ikke så meget til kvindefodb­old, men det kan vaere, at det er derfor, det ikke interesser­er mig så meget.

– Er livet for kort til kvindefodb­old?

– Altså! jeg ville nok ikke se det, hvis ikke det var for min kaereste.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark