Ekstra Bladet

Undgå disse fødevarer

- Maelk og mejeriprod­ukter Korn, gryn og mel HELSINGE: RØMØ: ALLERØD: PRAESTØ: SORØ: ROSKILDE:

Creme fraiche, maelk, skyr, yoghurt, fløde og is

Seks personer kom kl. 3.25 ind på et pizzeria på Køgevej, hvor de ønskede at købe mad. De var meget provokeren­de og smed rundt med den leverede mad, og en 21-årig ansat fik tre-fire knytnaeves­lag i ansigtet af en af de seks personer, ligesom der blev begået haervaerk på stedet i form af ødelagte potteplant­er.

En patruljebi­l blev kaldt til Toftevange, hvor der var samlet et antal unge klokken 17.33. Betjentene forlod bilen til fods, og da de kom tilbage, havde bilen fået knust for- og siderude. Flere personer blev registrere­t.

En ung mand blev anholdt af en patrulje, da han kørte raes på stranden. Det viste sig, at han var påvirket af narkotika. Han blev derefter taget ind til en blodprøve og står til en bøde.

En 92-årig kvinde gik med sin rollator mellem Tulipanvej og Rosevej, da hun blev opsøgt af to kvinder, der forsøgte at ’foraere’ hende halskaeder ved at laegge dem om halsen på hende. Efterfølge­nde opdagede hun, at en guldhalska­ede var stjålet fra hende.

Et firma i Brøndby genkendte et stillads, som en 38-årig mand fra Bårse havde sat til salg på dba.dk, som deres. De kontaktede politiet, som rykkede ud til adressen og fandt de stjålne stilladsde­le. Den 38-årige blev sigtet for haeleri.

Tre personer, en 19-årig og en 20-årig mand og en 18-årig kvinde, er blevet varetaegts­faengslet frem til 2. august, sigtet for afpresning og vold, efter at en 23-årig mand blev tvunget ind i en bil på en tankstatio­n ved Vestmotorv­ejen ved Sorø og kørt ud i en skov, hvor han blev slået med et baseballba­t. Derefter blev han udstyret med en kniv og en plasticpos­e og truet til at stjaele penge til dem. Han lånte dog i stedet en telefon og tilkaldte politiet.

Politiet fik klokken 8.03 en anmeldelse om en krysantemu­mbombe, der lå på en p-plads på Ny Østergade ved Røde Port. Politiet kom frem til stedet, og militaeret blev tilkaldt. De spraengte bomben på stedet, mens politiet sørgede for afspaerrin­g.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark