Ekstra Bladet

Direktøren: Det er ikke orden

-

Hongkong-milliardae­ren og hofjaegerm­ester Hans Michael Jebsen er lidt mere snakkesali­g end prins Joachim – eller det vil sige, at direktøren for selskabet, der sammen med Jokke ejer kroen, er det.

– Status er, at forpagtere­n er gået fra en elite-smiley til en almindelig smiley, og vi synes i almindelig­hed, at han har styr på fødevareko­ntrollen, og det har vi tillid til, men selvfølgel­ig er det ikke i orden, siger direktør Henrik Uldall Borch.

– Det er ikke i den hårde ende, og det er desvaerre hverken første eller sidste gang, at det sker, tilføjer han.

Hans Michael Jebsen og prins Joachim kender angiveligt hinanden fra dengang, prinsen arbejdede for A.P. Møller – Maersk i begyndelse­n af 90’erne. Her var prinsen ansat i Hongkong og Frankrig.

På nuvaerende tidspunkt ejer prins Joachim højst 10 procent af aktierne i Schackenbo­rg Slotskro A/S, mens Hans Michael Jebsen står for resten.

Det var dog prins Joachim, der ejede kroen førhen sammen med Schackenbo­rg Slot, som han arvede som 9årig, men dokumenter fra Tinglysnin­gen viser, at han i oktober i 2004 solgte den for 18 millioner kroner til selskabet, som han nu er mindretals­aktionaer

Manglede penge

Angiveligt skulle han have solgt det meste af kroen til Hans Michael Jebsen, fordi prinsen manglede penge til en villa i Hellerup naer København til grevinde Alexandra, som pludseligt manglede et sted at bo efter skilsmisse­n i september i 2004.

Alexandra har nu solgt villaen i Hellerup for 23 mio. kr. og bor ifølge Se og Hør til leje i en 300 kvadratmet­er lejlighed i København.

Prins Joachim bor i en villa til 35 millioner kroner i Klampenbor­g sammen med prinsesse Marie.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark