Ekstra Bladet

De fleste penge går til praktisk og psykologis­k førstehjae­lp

NEJ, LANGT, REAKTIONEN PÅ

-

langt defleste penge går til, hvad der bredtkan beskrives som praktisk og psykologis­k førstehjae­lptil deensomme flygtninge­børn, der er havnet i land, alt dem fremmed. Førstehjae­lpen et hvor er ydes af konsulenth­uset Integratio­nsnet under DanskFlygt­ningehjael­p, og siges de her om 67.000 kr. pr. barn pr. måned: faktisk en ’Det er helt almindelig pris’.

ikke flere kommunalpo­litikere på Rådmand Laura LinFrederi­ksberg i at sig. brokke dahl, der også udlaending­eordfører i Folketinge­t er Liberal Alliance, kalder udgiften ’grotesk og for for urimelig høj’. Og hendes kommunalpo­litiske kollega MaleneBark­hus supplerer: Venstre har vi ’I laenge staerkt forargede prisen det over på vaeret tilbud’. Uden athun dog ved, hjaelpen virker elom ler ej. Ekstra Bladets forside i går har sat sindene i kog.

nettet og de sociale medier er mindre filtreret. Visse højrefløjs-kommentato­rer ser Ekstra Bladets afsløring som endnu bevis et en håbløst naiv og blødsøden flygtninge­politik, som vil fjerne Danmark fra europakort­et, hvis vi ikkeldepor­terer visse gruppering­eralle fremmede venstreflø­jenog nu. Omvendting­en kritiske her tå er på spørgsmål og konkrete tal flygtninge og om integratio­n. konstatere virkelighe­den at sigAt er nalere problemer. puster til fremmedhad­et, Det mener disse grupper, der ifølge Ekstra Bladets kommentato­r Nima Zamani afslører sig som

mere fordomsful­de og racistiske end højrefløje­n.

Finansmini­steriet, at flygtninge og Heraf integratio­ngår vil kostemio. kr. det altså offentlige­til de ti ca.e6,5ul dsagedemia. kr. otte flygtninge­børn Frederiksb­erg. Bruges pengene på fornuftigt? Skatteborg­erne har berettiget krav et svar. Og så vi leve med, at højre- og venpå et må strefløjsg­rupper vil misbruge svaret til at forpeste debatten.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark