Ekstra Bladet

De danske fodbold-kvinder møder Tyskland i EM-kvartfinal­en

- GISLE THORSEN gisle@eb.dk

FC København er i europaeisk­e problemer.

De danske mestre tabte efter en skuffende indsats 0-1 i Skopje til Vardar, men anfører William Kvist tror alligevel på, at københavne­rne nok skal komme videre i Champions League-kvalifikat­ionen.

– Vi er selvfølgel­ig aergerlige­nlunde ge, for vi synes, at vi er et bedre hold dem. Men vi rammer ikke vores niveau 100 pct., og de scorer efter en dum tilfaeldig­hed.

– Det var ikke noget godt resultat. Det kan man roligt sige. Men jeg synes ikke, at det var så skidt. Vi har dem relativt godt under kontrol, og så mange chancer spiller de sig ikke til.

– Jeg synes, at vi har no- styr på dem, sagde William Kvist til Viasat efter nederlaget i den makedonske hovedstad.

Så traette ud

FCK skabte ikke mange muligheder i Skopje, men i de sidste minutter var der gode tilbud til både Federico Santander og Nicolaj Thomsen, og netop det fysiske overskud kan ifølge Kvist blive nøglen for københavne­rne i returkampe­n i Parken på naeste onsdag.

– Vi kunne måske godt have lagt endnu mere på de sidste 10-15 minutter, hvor de går lidt ned fysisk. Vi kunne godt have puttet én ind der.

– De så traette ud til sidst, så det er fuldt pres i Parken med højt tempo.

– De er gode på kontra, så det bliver en kombinatio­n af at presse på og så lukke godt af nede bagved. Der har vi gjort før.

William Kvist er fortrøstni­ngsfuld inden returkampe­n, men opgøret på Balkan afslørede igen, at FCK lige nu er meget langt fra at vise det solide europaeisk­e udtryk, som holdet havde i sidste saeson.

– Vi bliver hele tiden sammenlign­et med noget, der var naesten perfekt. Så er det nemt at finde fejl. Det her er et nyt hold, og det er ikke bare lige at gøre det, lød vurderinge­n fra FCK-anføreren til TV3 Sport.

Ryger FCK ud mod Vardar, får de en ekstra europaeisk chance, da taberen af opgøret er med i playoff-runden til Europa League.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark