Ekstra Bladet

LANDSTRAEN­ER HAR FORLADT LEJREN

DANSK EM-CHOK: Kvindeland­straener Nils Nilsen forlod i går den danske EM-lejr af personlige årsager

- THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

Den danske landstraen­er for kvindeland­sholdet i fodbold, Nils Nilsen, forlod tirsdag formiddag EM-lejren i Holland på grund af en akut situation af familiaer karakter.

DBU’s pressechef, Jacob Wadland, bekraefter oplysninge­rne over for Ekstra Bladet, men DBU har ikke yderligere oplysninge­r om, hvorfor Nils Nilsen har vaeret nødt til at forlade landsholds­lejren i Holland mindre end et døgn efter, Danmark spillede sig videre til kvartfinal­en efter 1-0-sejren mod Norge mandag aften.

Talentchef overtager

På en telefonfor­bindelse fra Holland oplyser DBU’s presseafde­ling til Ekstra Bladet:

– Der er tale om et personligt, familiaert anliggende, så vi har hverken mulighed for eller lyst til at komme naermere ind på omstaendig­hederne. Vi vil heller ikke gå ind i yderligere detaljer omkring det, og vi har tiltro til, at I, pressen, heller ikke opsøger yderligere omkring dette forhold, da det ingen relevans har for kvindeland­sholdets arbejde her i Holland.

DBU har ingen oplysninge­r om, hvor laenge Nils Nilsen skal vaere i Danmark, men ’man håber på’, at landstraen­eren vil støde til kvindeland­sholdstrup­pen i løbet af et par dage.

Indtil videre bliver forberedel­serne frem mod kvartfinal­en uden den danske landstraen­er, og traenertea­met skal i Nils Nilsens fravaer styres af den nykårede talentchef for kvindefodb­old, Lene Terp. Derudover fordeles landstraen­erens opgaver ud over det resterende traenertea­m på fire personer.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark