Ekstra Bladet

Så meget tjener de på det

-

Hverken Jacob Haugaard eller Annette Heick vil fortaelle, hvor meget de har fået for at medvirke i reklamerne, men Ekstra Bladet har talt med flere kilder i reklamebra­nchen, der vurderer, at de kendte kan tjene store summer på at vaere med i reklamerne.

Beløbet afhaenger af deres navn og eksponerin­gens omfang, og det anslås, at Jacob Haugaard og Annette Heick kan tjene mere end 300.000 kroner på at reklamere for Rød25, mens Brian Laudrup kan tjene mere end en million kroner på at reklamere for Unibet.

Morten Saxnaes arbejder for reklamebur­eauet &Co. Han slår fast, at der er en god grund til, at firmaerne betaler så store summer for at få de kendte med i reklamerne.

– Overordnet set handler det om at skabe trovaerdig­hed, og det er kendte gode til. Det virker godt, når for eksempel Brian Laudrup står for Unibet, fordi der er link mellem det, han ved noget om, og det, han reklamerer for, siger Morten Saxnaes og tilføjer:

– Det er klart, at når man bruger en kendt, håber man på, at der er endnu flere, der vil bruge deres tjeneste. Det er en benhård kalkule, man måler på.

– Vi synes ikke, at der er nogen, der er mere dansk og folkelig end Jacob Haugaard.

– Hvad er formålet?

– Det er at skabe kendskab til brandet. – Center for Ludomani kalder det problemati­sk, at man bruger F F O O T T O O M : TA A N R I I P Q U M L AT I K K I O E N L : K A H N A N N E - / M S A T R I N I E E D T Y I D R S E V K I L I L D D E E / R A S M U S F L I N D T P E D E R S E N / A N T H O N U N G E R / G R E G E R S T Y C H O )

 ??  ?? Annette Heick reklamerer for Rød25. Jacob Haugaard reklamerer Rød25. for
Annette Heick reklamerer for Rød25. Jacob Haugaard reklamerer Rød25. for
 ??  ?? Holm Uffe for reklamerer Leovegas.
Holm Uffe for reklamerer Leovegas.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark