Ekstra Bladet

Flash@eb.dk til tip dit Send Vejrpigen Zeenta gift

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk PRIVATFOTO

– Det hele var helt eventyragt­igt. En dejlig, sjov og festlig dag – jeg kan ikke saetter en finger på noget.

Sådan fortaeller den tidligere vejrvaert Zeenta Jonsson om sit bryllup lørdag, hvor hun sagde ja til kaeresten, Henrik Krogh, som hun dannet par med i fem år.

Brylluppet blev holdt udendørs ved Den Tilsandede Kirke i Skagen, hvor hendes nye husbond kommer fra.

Han kørte ned ad den hvide løber på en motorcykel, mens hans 49-årige brud blev fulgt op ad 'gulvet' af sin 10-årige søn Theodor.

– Min far nåede desvaerre at dø, inden han kunne give mig vaek, men det var en stor oplevelse for Theodor at 'give mig vaek', fortaeller Zeenta.

Efter vielsen var der reception og siden fest på stranden med 120 gaester.

– Det var lige som det skulle vaere! Bålfest med sangria på stranden, og rigtig mange holdt ud til den lyse morgen. Vi var naesten i gang i 24 timer, fortaeller den glade brud, der netop er kommet hjem fra honeymoon i Barcelona.

– Nu runder jeg et skarpt hjørne til september, hvor jeg fylder 50, og da jeg aldrig har vaeret gift før, taenkte jeg, at så kunne jeg da lige nå det, joker Zeenta.

Var under pres

Zeenta Jonsson, som mange nok kan huske som model, vaert og vejrpige på det hedengangn­e TvDanmark i 90'erne, nåede at vaere alene i flere år med sønnen, før lynet slog ned.

– Jeg havde faktisk vaeet alene i seks år, da Henrik tog kontakt til mig, efter vi havde mødt hinanden til et bryllup. Jeg var efterhånde­n lidt under pres af mine omgivelser, men jeg havde det fint med at vaere alene, og jeg var blevet mor i en lidt sen alder. Men der var bare noget ved Henrik – der er en saerlig ro over skagboer, som jeg ikke er stødt på hos andre maend. Jeg er meget tiltrukket af hans ro og rummelighe­d. Han er ikke ham den højtråbend­e i baren, fortaeller hun.

I dag har parret vaeret sammen i fem år.

– Vi er stadig meget forelskede, konstatere­r hun.

– Der er fart på mig, så det kraever sin mand at holde trit med mig, men vi har en rigtig god balance i vores forhold, og Henrik har aldrig prøvet at lave mig om – ikke endnu i hvert fald, tilføjer hun med et stort grin.

Henrik Krogh er uddannet søofficer, men arbejder som direktør i SeaRangers, der laver teambuildi­ng. Parret bor på en husbåd uden for Aarhus.

Zeenta, der i mange år har arbejder som fitnessins­truktør og personlig traener tog springet sidste år og åbnede sit eget center – B:Fit by Zeenta, hvor hun tilbyder undervisni­ng i yoga, reformer og TRX.

I dag har hun 16 instruktør­er tilknyttet som freelancer­e.

Savner du nogensinde den tid, hvor du var på tv og i bladene uge efter uge?

– Nej, det gør jeg ikke. Når man er så meget i vaelten, ryger man naesten ud i en identitets­krise. Man glemmer lidt at maerke efter, når man bliver allemandse­je. Da jeg stoppede på skaermen, var det ikke fordi, jeg ikke ville lave tv, men jeg var ked af, at jeg ikke kunne vaelge til og fra, forklarer Zeenta, der dog husker den tid med glaede.

– Det var en sjov tid, og der er ikke noget, jeg fortryder. Men jeg nåede heldigvis at springe af, inden hele realitybøl­gen rullede, konstatere­r hun.

Jeg nåede heldigvis at springe af, inden hele realitybøl­gen rullede

Zeenta Jonsson sagde ja til kaeresten, Henrik Krogh ved Den Tilsandede Kirke i Skagen, hvor hendes nye husbond kommer fra.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark