Ekstra Bladet

Hårdt at starte igen

Ferien har sat Vicki Berlin tilbage i vaegttabet, men nu er hun igen på rette spor

-

Vicki Berlin har nydt ferien i Makedonien til et bryllup. Og det kan ses på vaegten.

– Jeg var virkelig kommet godt i gang inden ferien, og jeg havde fundet mig godt til rette med min nye diaet og traening. Så jeg havde slet ikke lyst til at slippe den, da vi rejste, siger hun.

Det gjorde hun dog alligevel, og selv om hun holdt sig fra desserter og vin til maden, afslørede vaegten, da hun kom hjem, at hun i en uge ikke havde fulgt sin kostplan og traeningen.

– Makedonien er jo ikke et land, der er kendt for sin sunde mad. Der serveres pommes frites til stort set alt. Så der var røget halvvandet kilo på, da jeg kom hjem. Men nu er jeg på diaeten igen, og nu er jeg kun 900 gram fra at vaere, hvor jeg var, da jeg slap, siger hun.

Vicki Berlin laegger ikke skjul på, at hun synes, det er hårdt at vaere på kur.

– Jeg fortsaette­r, for jeg trives ikke på denne vaegt, og jeg vil rigtig gerne tabe mig. Men jeg glaeder mig, til jeg er i mål og måske kan nøjes med at traene tre gange om ugen og en gang imellem tage et glas vin, siger hun.

Lige nu er hun dog helt striks og afviger ikke fra kuren. Heller ikke selv om hun konstant bliver lokket. Så hun kommer med en opsang til alle dem, der har en i omgangskre­dsen, som er på kur.

– Jeg bliver provokeret af alle dem, der lige tilbyder en øl eller lidt kage med ordene ’Kom nu, du kan da godt lige ...’. Det er irriterend­e at skulle forklare og ligge under for det pres. Jeg har faktisk ikke lyst, og jeg skal vaere striks, for ellers falder jeg i hele tiden. Jeg skal til sommerfest på lørdag, og hvis jeg lige skal snyde og spise kage der, er der noget andet et par dage efter, og der skal jeg så også snyde. Så sjovt er det ikke at vaere på kur, så nu skal jeg bare igennem, siger hun.

Vicki Berlin har fundet sin egen vej, så hun kan vaere med til sommerens mange fester, selv om hun ikke kan spise den fede mad og drikke alkohol.

– Til sommerfest skal vi selv have mad med, så der kan jeg lave noget laekker salat, og så drikker jeg en enkelt alkoholfri øl, så jeg kan vaere med der. Det har Kira sagt god for, siger hun.

 ?? FOTO: STINE TIDSVILDE ?? Efter en uge i Makedonien med fest og god mad er vaegten gået den forkerte vej hos Vicki Berlin. – Min krop er indrettet sådan, at jeg bliver straffet, hvis jeg snyder. Så jeg har taget på i løbet af min ferie, men nu er jeg tilbage på kostplanen og...
FOTO: STINE TIDSVILDE Efter en uge i Makedonien med fest og god mad er vaegten gået den forkerte vej hos Vicki Berlin. – Min krop er indrettet sådan, at jeg bliver straffet, hvis jeg snyder. Så jeg har taget på i løbet af min ferie, men nu er jeg tilbage på kostplanen og...

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark