Ekstra Bladet

HER GIK DET OGSÅ GALT

-

De kunder, der føler sig snydt af banananaz.dk, har typisk vaeret gennem følgende forløb:

Webshoppen opdages via en af de mange annoncer, som firmaet har placeret på Facebook.

Når der afgives en ordre, accepterer kunderne, at der kan gå op til 21 dage, før varen afsendes. Mange oplever dog meget laengere ventetid eller venter forgaeves.

Kunderne kan ikke få kontakt med banananaz.dk. Telefonen besvares med en telefonsva­rer, og mailen med et autosvar.

Som hovedregel traekkes pengene inden for få dage. Kunderne får ofte et trackingnu­mmer og bekraeftel­se på, at pakken er på vej. Men der kan gå måneder, før pakken – hvis overhovede­t – sendes.

Kun ved at gå meget hårdt til firmaet lykkes det i nogle tilfaelde at få pengene tilbage.

Negative kommentare­r på Trustpilot og i webshoppen­s Facebook-grupper blokeres rutinemaes­sigt. Kun hvis kunderne gør indsigelse over for Trustpilot, får de negative kommentare­r lov til at blive stående. Janus Rosenkrand­s Christoffe­rsen og Vikki Christians­en står officielt bag banananaz.dk. Og aegteparre­t er vant til at samle på utilfredse kunder.

Sidste år drev de således webshoppen Foraeldref­aelden, der på samme måde tog imod ordrer, hurtigt haevede pengene og ifølge adskillige kunder efterfølge­nde syltede deres tøjordrer.

Vikki Christians­en leder i dag QueensShop på Facebook, hvor der på vegne af banananaz.dk saelges tøj på nettet. Derimod er Facebook-gruppen for banananaz.dk lukket.

Janus Rosenkrand­s Christoffe­rsen er fradømt retten til at lede en virksomhed, men spiller fortsat en rolle hos banananaz.dk.

 ?? SKAERMDUMP ?? Det er hjemmeside­n her, der lokker webkunder til at købe, hvorefter ordrene i adskillige tilfaelde er blevet groft syltet.
SKAERMDUMP Det er hjemmeside­n her, der lokker webkunder til at købe, hvorefter ordrene i adskillige tilfaelde er blevet groft syltet.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark