Ekstra Bladet

– Hvorfor ikke?

-

– Pakken er i min verden sendt, når vi laegger den ud til Postnord.

– Den kan vel ikke vaere sendt, når I traekker pengene, hvis der kan gå op til to måneder, før pakken faktisk sendes?

– Det er ikke min opfattelse, at det sker mere.

– Men det er sket tidligere?

– Det kan sagtens vaere. Det er beklagelig­t, hvis det er.

– I blev allerede i december sidste år kritiseret for de her problemer på TV2 Fyn. Her er et halvt år efter, oplever kunderne nøjagtig det samme. Hvad er forklaring­en på det?

– Selvfølgel­ig sker der stadig fejl, men vi forsøger at undgå det, lyder svaret fra Janus Rosenkrand­s Christoffe­rsen.

I januar blev han fradømt retten til at lede en virksomhed. Det skete, da han ved Retten i Aarhus blev idømt en konkurskar­antaene for sin rolle i det nu konkursram­te Our Green Climate ApS.

Karantaene­n, der senere er stadfaeste­t i landsrette­n, gives, ’hvis personen på grund af groft uforsvarli­g forretning­sførelse vurderes uegnet til at deltage i ledelsen af en erhvervsvi­rksomhed’.

Janus Rosenkrand­s Christoffe­rsen stoppede 6. april 2017 som direktør i banananaz.dk. Alligevel er det altså ham og ikke den nuvaerende direktør Lars Gansner Frøkjaer, der i dag udtaler sig til Ekstra Bladet:

– Hvis det er helt rigtigt, er det min kone (Vikki Christians­en, red.), du skal tale med, forklarer han.

– Det er hende, der kører ordrerne, men hun har ikke lyst til at tale med dig.

– Så jeg udtaler mig som hendes mand og som medejer af Nemt Shop Holding.

 ?? FOTO: KYLE GRANTHAM/AP ?? Danskerne er vilde med at handle på nettet. Men 400.000 af dem blev alene sidste år narret for mere end 300 millioner kroner, vurderer revisionsf­irmaet Deloitte.
FOTO: KYLE GRANTHAM/AP Danskerne er vilde med at handle på nettet. Men 400.000 af dem blev alene sidste år narret for mere end 300 millioner kroner, vurderer revisionsf­irmaet Deloitte.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark