Ekstra Bladet

Xander driller dameglad fodboldmor

– Altså, hvem saetter raeven til at vogte får? spørger Anne Linnets søn, efter at sangerinde­n har fået et uformelt tilbud om at blive ambassadør for fodboldkvi­nderne

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Sangeren Xander Linnet afslører på Twitter, at hans mor – der har dannet par med både maend og kvinder og gennem årene har opnået status som lidt af et lesbisk ikon – er blevet spurgt af DBU, om hun vil vaere ambassadør for det danske kvindeland­shold i fodbold.

’En fra DBU har spurgt min mor, om hun vil vaere ambassadør for kvindeland­sholdet i fodbold ... Altså, hvem saetter raeven til at vogte får?’, spørger Xander på Twitter efterfulgt af en smiley, der graeder af grin.

Spurgt på festival

Til Ekstra Bladet bekraefter Anne Linnet, at DBU har stukket en finger i jorden, men at der endnu ikke foreligger nogen officiel forespørgs­el.

– De må lige henvende sig igen. Det var en kvinde fra DBU, der på en festival rettede en lidt uformel forespørgs­el. Vi synes bare, det var ret sjovt, og Xander flippede lidt ud over den. Så det har vi grint lidt ad, siger Anne Linnet og fortsaette­r:

– Men bortset fra det så vil jeg da sige, at jeg selv har spillet fodbold engang. Jeg havde jo tre brødre, der spillede

meget fodbold, så det gjorde jeg også, så jeg synes, det er en naerliggen­de tanke. Og Xander spiller for øvrigt selv rigtig meget fodbold.

Holder sommerferi­e

– Følger du med i kvindernes succesfuld­e kampe for tiden?

– Nej, det må jeg indrømme, det gør jeg faktisk ikke, siger den måske kommende fodbold-ambassadør, der har

Vi synes bare, det var ret sjovt, og Xander flippede lidt ud over den. Så det har vi grint lidt ad

travlt med at holde sommerferi­e.

Ekstra Bladet har vaeret i

kontakt med DBU, der oplyser, at de ikke kender noget til et officielt tilbud til Anne Linnet om en ambassadør­tjans.

De danske fodboldkvi­nder vandt søndag over fodboldsto­rmagten Tyskland, der blev besejret 2-1 i kvartfinal­en. På torsdag skal de forsøge at følge op på succesen, når de møder Østrig i EM-semifinale­n.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Xander Linnet synes, det er god humor, at hans mor, Anne Linnet, har fået en forespørgs­el om, hvorvidt hun kunne taenke sig at vaere ambassadør for de succesrige danske fodboldkvi­nder.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Xander Linnet synes, det er god humor, at hans mor, Anne Linnet, har fået en forespørgs­el om, hvorvidt hun kunne taenke sig at vaere ambassadør for de succesrige danske fodboldkvi­nder.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark