Ekstra Bladet

NU HYLDER DE KEVINS

Danske motorsport­seksperter står i kø for at rose Magnussen for hans bidske Hülkenberg­kommentar

- ANDERS BERG

Ingen kan efterhånde­n få nok af Kevin Magnussens ’kugler’. Altså, danskerens kontante kommentar til Renault-stjernen Nico Hülkenberg, som fik besked på, at han kunne ’sutte mine kugler’ af danskeren.

En besked, der kom i kølvandet på de to køreres sammenstød under søndagens grandprix i Ungarn, hvor Kevin Magnussen pressede tyskeren ud af banen.

Efterfølge­nde afbrød tyskerens Magnussen i et interview for at lykønske ham med, at han er Formel 1sportens mest usportslig­e kører. Og så gav danskeren igen med kuglerne …

Jeg synes, det er på tide, at nogen åbner munden i den her sport. Det giver et frisk pust

Den bemaerknin­g kaster pudsigt nok masser af roser af sig fra fans, eksperter og andet godtfolk.

Nu står motorsport­s-eksperter og kørere som Jason Watt, Marco Sørensen og Ronnie Bremer klar med roser og opbakning til danskeren efter sammenstød­et med Hülkenberg på og uden for banen.

– Kevin har prøvet at lave om på sig selv og vaere en flink fyr. Men det er bare ikke hans natur. Han er en kamphund, han bider fra sig, og det aftvinger respekt fra de andre, siger Jason Watt.

– Jeg synes, det var megafedt og helt i orden, hvad Kevin sagde, for Hülkenberg afbrød ham med en sarkastisk lykønsknin­g midt i et interview. Så må han kunne tåle at få noget igen.

– Formel 1 har brug for den slags kampe i kampen. Så kan de diskutere, hvem der har ret, og hvem der tager fejl, fortsaette­r Formel 1eksperten.

Watt bakkes op af Marco Sørensen, der tidligere har vaeret inde over netop Hülkenberg­s team Renault.

– Jeg forstår da Kevin 100 procent. Jeg synes, det er på tide, at nogen åbner munden i den her sport. Det giver et frisk pust, fastslår han.

– Man så kan altid diskutere, hvad der skete på banen. Men de skal også lade dem køre race. Yderbanen er aldrig et rart sted at vaere på.

– Men at Hülkenberg har behov for at komme hen at afbryde Kevin og vaere sarkastisk er sådan lidt ’aaaargghhh’. Så jeg synes, det er lidt fedt, at han saetter ham på plads, siger Marco Sørensen.

De forkerte ord

Også motorsport­skøreren Ronnie Bremer hilser Kevin Magnussens kyniske kommentar velkommen. Dog er han ikke helt enig i formulerin­gen.

Kevin har prøvet at lave om på sig selv og vaere en flink fyr. Men det er bare ikke hans natur

forkerte ord. Men Kevin var oppe at køre, og så kom der en eller anden tosse (Nico Hülkenberg, red.) hen og skulle spille den store dreng over for den lille og bede ham opføre sig ordentligt.

– Så Kevin sagde, hvad der faldt ham ind. Sådan vil de fleste gøre i den situation. Det hele gik staerkt, så tror ikke Hülkenberg havde regnet med, at Kevin ville reagere sådan.

Alle tre eksperter er enige om, at Kevin Magnussen har sat sig i respekt, og at kørere nu vil overveje en ekstra gang, om hvad de skal sige

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Respekt Kevin Magnussen er ikke sådan at bide skeer med. Nico Hülkenberg afbrød ham midt i et TV3 Sport-interview og lykønskede ham med at vaere den mest usportslig­e kører i feltet. ’Sut mine kugler, skat’, lød svaret.
FOTO: ALL OVER PRESS Respekt Kevin Magnussen er ikke sådan at bide skeer med. Nico Hülkenberg afbrød ham midt i et TV3 Sport-interview og lykønskede ham med at vaere den mest usportslig­e kører i feltet. ’Sut mine kugler, skat’, lød svaret.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark