Ekstra Bladet

Theresa Nielsen

-

Med 113 landskampe og en landsholds­karriere på snart ti år er højrebacke­n Theresa Nielsen blandt de mest rutinerede spillere på det danske kvindeland­shold.

I kvartfinal­e-triumfen mod Tyskland var hun ligeledes en af de vigtigste – hvis ikke den vigtigste – da hun scorede det afgørende mål til 2-1 på et veltimet hovedstød. Til trods for, at hun efter kampen afslørede, at hun rent faktisk er bange for at heade til bolden.

Kamp for opmaerksom­hed

Det er dog langtfra kun spillet på banen, der har skabt virak om den nu tidligere Brøndby-anfører, der i januar skiftede til norske Vålerrenga.

For to år siden fejrede hun Brøndby-kvindernes double-triumf ved at laegge billeder af meget letpåklaed­te holdkammer­ater på de sociale medier.

Kvindefodb­old er ikke velsignet med lige så meget opmaerksom­hed som herrefodbo­ld, men for en kort stund var det pludselig Vestegnens kvinder, der var i vaelten takket vaeret den 31-årige forsvarssp­iller.

– Vi griner lidt ad det. Vi kaemper lidt for opmaerksom­heden, så det er sjovt, at der ikke skal mere til, lød det fra Theresa Nielsen til Ekstra Bladet, da billederne gik viralt efter at vaere blevet lagt på hendes Instagram- og Facebook-profil.

Theresa Nielsen blev årets danske kvindelige fodboldspi­ller i 2012.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Theresa Nielsen scorede det afgørende mål i skaebnekam­pen mod Tyskland søndag.
FOTO: ALL OVER PRESS Theresa Nielsen scorede det afgørende mål i skaebnekam­pen mod Tyskland søndag.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark