Ekstra Bladet

Ottesen: Det er blevet vaerre

- LARS SEJR JULIE KRAGH ls@eb.dk; jukr@eb.dk

Med mere end 20 år i branchen er Camilla Ottesen ikke i tvivl. Når det gaelder graenseove­rskridende henvendels­er, er det blevet meget vaerre at vaere tv-vaert.

– Jeg synes, det er en rigtig aergerlig tendens, den måde folk skriver på, fortaeller hun.

Hun har laert at sortere i beskederne. At glaedes over de 90 procent, hun anslår er positive eller konstrukti­ve, og ignorere de ti procent, der ikke er. Og det har vaeret en nødvendigh­ed.

– Da jeg var helt ny i branchen, var der ikke sociale medier, og man havde ikke kontakt med seerne på samme måde. Jeg kan huske, jeg fik blomsterbu­ketter fra folk, men jeg vidste jo ikke, hvor de kom fra. De stod bare i receptione­n på Danmarks Radio. Det var også sjaeldent, at folk kunne finde ens telefonnum­mer. Det er blevet meget nemmere nu.

– Er det vaerre nu end dengang? er. Folk kan skrive, hvad de vil, og det er klart, at man får mange flere henvendels­er. Det kan vaere både vaere ’du er herrelaekk­er, skal vi mødes og bum bum’, eller det kan vaere, ’jeg synes, du er så klam, at de burde sende dig over på den anden side af jorden’. Jeg bryder mig ikke om nogen af delene, men jeg har laert at sortere i det og tager det ikke med mig hjem. Det ødelaegger ikke min nattesøvn, siger hun og fortsaette­r:

Blev ked af det

– Det ramte mig på en helt anden måde, når folk svinede mig til, da jeg var yngre. Der blev jeg sgu ked af det. I dag ved jeg, at man ikke kan vinde alles sympati, og det er fint, hvis de ikke kan lide mig. Jeg synes bare, det er vigtigt, at man bevarer den gode tone. Jeg vil rigtig gerne høre, når folk synes, jeg har lavet noget godt eller dårligt, men lad nu vaere med at skrive, at jeg har gode patter eller sådan noget, lyder hendes bøn.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark