Ekstra Bladet

MIKKEL FÅR SIN LEA Kessler skal giftes

Bokseren har vaeret på knae og kunne notere endnu en sejr til regnskabet

- LARS SEJR ls@eb.dk

Ifølge Lea Hvidt overrasked­e Mikkel Kessler hende i weekenden, hvor han stillede det store spørgsmål, der kan give selv de hårdeste fyre gelé i knaeene.

Vi glaeder os helt vildt

Danmarks bedste bokser i nyere tid, Mikkel Kessler, skal giftes.

Det afslører bokserens – nu – forlovede Lea Hvidt på sin blog.

– Jeg skal lige vaenne mig til, at det er MIG, som siger disse ord. Men det er det altså nu! For et par måneder siden kunne vi fejre vores kaerlighed på tiende år, og nu skriver vi altså også under på det, skriver hun i blogindlae­gget, der ganske enkelt hedder ’Jeg sagde JA!’.

Gelé i knaeene

Ifølge bloggeren overrasked­e Mikkel Kessler hende i weekenden, hvor han stillede det store spørgsmål, der kan give selv de hårdeste fyre gelé i knaeene.

Men det var der ingen grund til.

– Vi har egentlig bare at sige, at vi glaeder os helt vildt og selvfølgel­ig er lykkelige, jubler Lea Hvidt.

Sammen har de børnene Romeo og Rosa-Lia.

Meget sjovt

Nyheden om forlovelse­n blev givet videre til søster Linse i går.

– Jeg er så glad for det. Egentlig er det pisse lige meget, om han er gift eller ej, men det er meget sjovt, for Mikkel har altid sagt, at han ikke skulle giftes, og at gift er noget, man tager. Men vi har hele tiden vidst, at hvis han skulle giftes, så ville det blive med Lea, siger Linse Kessler.

– Fordi de har vaeret sammen i så mange år?

– Allerede før de havde vaeret sammen i mange år, vidste jeg, han ville give sig før eller siden. Jeg tror, det er noget macho, han har kørt, da han var yngre. Det kommer slet ikke bag på mig. Nu er cirklen lukket, siger hun med smil i stemmen.

– Det er da et meget godt år for din familie, hva? Både Geggo og Mikkel er blevet forlovet.

– Det synes jeg, så mangler vi bare mig. Det kan vaere, at jeg tager røven på jer alle sammen og finder en mand, som jeg pludselig skal giftes med, og så overhaler jeg dem indenom, griner hun.

 ?? FOTO: THOMAS SJØRUP ?? Efter ti år
FOTO: THOMAS SJØRUP Efter ti år

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark