Ekstra Bladet

Jeg skal giftes med en rockstjern­e

-

Selv om Rosemary West har siddet bag tremmer siden 1995, har offentligh­eden ikke vaeret forskånet for at høre nyt fra den kvindelige seriemorde­r siden da.

I 2003 var det en noget kuriøs historie, der nåede de britiske medier. Pludselig forlød det, at den tidobbelte morder efter en massiv brevudveks­ling havde besluttet sig for at gifte sig med en mand, hun endnu ikke havde mødt. Og ikke en hvilken som helst af slagsen.

Dave Glover, der på davaerende tidspunkt var bassist i fortsaette­lsen af det berømte britiske rockband Slade, havde af uransageli­ge årsager kastet sin kaerlighed på den indsatte morder.

Aflyst bryllup

Få dage efter annoncerin­gen af bryllupspl­anerne fortalte Rosemary West gennem sin advokat, at brylluppet alligevel ikke blev til noget. Ifølge advokaten fordi hun ville ’give den unge mand sit liv igen’.

Den 12 år yngre Dave Glovers liv blev nemlig ikke overrasken­de vendt godt og grundigt på hovedet, da nyheden om bryllupspl­anerne og hans naere relation til en seriemorde­r kom frem.

Glover benaegtede, at det umage par gik med bryllupspl­aner, men erkendte, at han tog kontakt til Rosemary West og støttede hende, da hun droppede at få sin sag til at gå om, fordi han mente, at hun var blevet uskyldigt dømt.

Udtalelser­ne og aflysninge­n af brylluppet hjalp dog lige lidt. Bassisten blev fyret fra sit band af bandets grundlaegg­er, Dave Hill, der mildest talt var chokeret over relationen mellem de to.

– Jeg havde ingen idé om, at han havde kontakt til Rosemary West. Jeg er fuldstaend­ig forfaerdet over det. Han er en fin fyr, men det er fuldstaend­ig sygt. Han er nødt til at gå for bandets gode navns skyld, forklarede Dave Hill dengang.

Trods fyringen bedyrede Dave Glover, at han ikke laengere ville have kontakt til den kvindelige seriemorde­r.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark