Ekstra Bladet

Andreas Cornelius scorede også på lejlighede­n

-

Der var mål i støvlerne, da landsholds­angriber Andreas Cornelius i weekenden spillede kamp. Hele syv gange blev bolden sendt i nettet, men det er ikke kun på banen, at angriberen har haft en forrygende sommer.

Han nøjedes nemlig ikke med at vaere en vigtig brik i en vaskeaegte storsejr. I en helt anden boldgade er der nemlig også et lynhurtigt salg af lejlighede­n i København at lune sig ved tanken om.

For i løbet af sommeren – en lille måned efter det blev officielt, at spilletrøj­en fra FC København skulle skiftes med italienske Atalantas – blev hans 196 kvadratmet­er store hybel sat til salg. Og blot 24 dage tog det for Danbolig City at saelge luksuslejl­igheden i indre København – et hjørnespar­k fra Amalienbor­g. Det skriver Boliga Kendte. Dermed er salgstiden uhørt lav også for det ellers farligt hurtige boligmarke­d i hovedstade­n. En nylig opgørelse fra Boliga.dk viser nemlig, at det i gennemsnit tager 88 dage at saelge en lejlighed i det inderste af storstaden.

Hvor meget den nye beboer, der snart kan kalde lejlighede­n i kvarteret Frederikss­taden – hvor de mest prominente beboere har royale titler – for hjem, har måttet slippe for at kunne drible rundt i fodboldstj­ernens stuer, er endnu uvist.

Men med en udbudspris på 10.498.000 kroner ligger prisen nok også i et højt leje.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Andreas Cornelius i sin nye Atalanta-dragt.
FOTO: ALL OVER PRESS Andreas Cornelius i sin nye Atalanta-dragt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark