Ekstra Bladet

Slog ansat ned og voldtog hende på toilettet

Julefrokos­t på kendt hotel gik helt galt, da en gaest ifølge tiltalen taevede og voldtog hotel-medarbejde­r

- JAN SØGAARD js@eb.dk

Efter en fugtig julefrokos­t begik en gaest på Hotel Comwell i Korsør en brutal voldtaegt mod en 34-årig kvinde, der arbejdede på hotellet.

Det skete på et dametoilet i kaelderen, hvor kvinden blev holdt frihedsber­øvet i halvanden time og udsat for grov vold og kraftigt halsgreb, så hun muligvis var i livsfare.

Naegter sig skyldig

Sådan lyder tiltalen mod en 28-årig mand fra Rødovre, der senere i august stilles for et naevninget­ing i Naestved, hvor han er tiltalt for voldtaegt af saerlig farlig karakter, frihedsber­øvelse og blufaerdig­hedskraenk­else.

Anklagemyn­digheden kraever ham idømt mere end fire års faengsel, men den 28årige naegter sig skyldig og afviser, at han skulle vaere gerningsma­nden til voldtaegte­n.

Under retssagen vil anklagemyn­digheden føre beviser blandt andet i form af dnaanalyse­r, vidner og videooverv­ågning fra hotellet.

Den 34-årige kvinde ringede 112 fra toilettet, kort efter at gerningsma­nden var flygtet, og hun blev af ambulancep­ersonalet fundet forslået og chokeret i kaelderen under hotellet.

Politiet kom hurtigt på sporet af den 28-årige, fordi han var overnatten­de gaest på hotellet efter en julefrokos­t, og video-overvågnin­gen viste, at en person, der ligner ham, gik ned i kaelderen inden voldtaegte­n.

Den 28-årige blev anholdt på sin bopael og har vaeret varetaegts­faengslet lige siden.

Tog halsgreb

Ifølge anklageskr­iftet skete voldtaegte­n 3. december sidste år. Den kvindelige ansatte blev overrasket i kaelderen, hvor hun blev slået adskillige gange i hovedet og på kroppen med knytnaeves­lag, så hun faldt omkuld på gulvet.

Hun forsøgte at flygte, men gerningsma­nden hev hende flere gange kraftigt i håret, holdt hende tilbage og pressede den 34-årige op ad en vaeg og tog et kraftigt halsgreb på hende.

Ifølge de laegelige undersøgel­ser kan kvinden have vaeret i livsfare, men det er uklart, om det skyldes halsgrebet eller slagene.

Ifølge tiltalen voldtog den 28-årige herefter kvinden.

Han forsøgte igen at voldtage hende, men fik rejsningsp­roblemer og taevede hende med flere slag i hovedet og på kroppen.

Han udsatte hende for flere blufaerdig­hedskraenk­elser, og inden han flygtede, beordrede han hende til at blive på toilettet i ti minutter, før hun måtte gå.

Efter den seneste stramning af voldtaegts­paragraffe­n skal en overfaldsv­oldtaegt som udgangspun­kt straffes med tre et halvt års faengsel.

– Ud fra en samlet vurdering af grovheden, og at sagen også omfatter frihedsber­øvelse, nedlaegger vi påstand om mere end fire års faengsel, siger specialank­lager Susanne Bluhm.

Politiet kom hurtigt på sporet af den 28-årige, fordi han var overnatten­de gaest på hotellet

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark