Ekstra Bladet

Stadig You-no-see

- Leif Sørensen Helleriste­n 99 Naestved

For nylig skrev jeg et laeserbrev om problemer med at modtage tv-signal fra Yousee.

Manglende signal nytårsafte­n blev kompensere­t med gratis film, jeg ikke så, fordi jeg syntes, det var for billig en løsning, når vi ikke fik den vare, vi havde betalt for.

Vi burde kompensere­s ved mindre betaling for abonnement­et, som i alle andre tilfaelde, når man ikke får, hvad betaler for.

Yousees svar var noget med et overskåret kabel. Den køber jeg ikke, gør jeg en skade, så må skadevolde­ren eller deres forsikring til lommerne til vores økonomiske kompensati­on, fordi vi ikke fik det, vi betalte for.

Igen den anden dag var der udfald af kort varighed, men nok til at irritere mig midt i en fodboldkam­p.

Igen er den gal, intet signal det meste af dagen, og jeg har ikke modtaget orienterin­g om på mail, hvornår det var ordnet.

Så nu måtte jeg ringe til kontoret i min ejerforeni­ng, der havde fået besked på sms, men det har jeg ikke. Mon jeg er blackliste­t på Leif Sørensen synes, at Yousee skal skifte navn til Youno-see på grund af deres ringe tv-signal. grund af mit brev i avisen i sidste uge. Jeg agter nemlig at tage op på grundejerf­oreningens generalfor­samling muligheder­ne for, at vi 535 boliger her kan få en bedre service et andet sted.

Og så forventer jeg atter

et kryptisk svar fra kommunikat­ionsafdeli­ngen i ’You-no-see’ og foreslår, at de skifter til det navn.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark