Ekstra Bladet

Ramt i ballen under skyderi på Nørrebro

- DITTE O. LYNGE dol@eb.dk

Tirsdag aften var der skyderi på Nørrebro i København. Det skete ud for Nørrebroga­de 219, så vejen var afspaerret i en periode.

Ekstra Bladet har vaeret i kontakt med flere vidner, der alle hørte fire skud blive affyret.

Det ene vidne ventede på bussen, da skuddene blev affyret.

– Jeg så to unge køre forbi på knallert. De var helt daekkede til, men jeg troede, det måske var på grund af regnen. Da jeg så skulle til at stige på bussen, hørte jeg tre skud blive affyret. De havde ramt en frisørsalo­n, fortaeller vidnet, der ikke ønsker sit navn frem.

Skød og flygtede

To andre fortaeller, at de to unge, mørkklaedt­e og mørklødede fyre på knallerten stoppede op, hvorefter den ene stod af og skød mod frisørsalo­nen. Herefter flygtede de på knallert videre mod Nørrebro Station.

En foraeldre fortaeller, at hele familien kunne høre skuddene blive affyret.

– Jeg skyndte mig at sige til mine børn, at de ikke skulle kigge, fortaeller vedkommend­e til Ekstra Bladet.

30-årig ramt

Politiet oplyser, at en mand er blevet ramt i ballen.

– To maend på knallert kom kørende ad Nørrebroga­de og ved Den Røde Plads affyrer de flere skud mod en eller flere personer, der står på fortovet foran en forretning, fortaeller vagtchef Henrik Moll til Ritzau.

Kort efter får en af politiets patruljer kontakt med en 30-årig mand på Bispebjerg Hospital. Han er blevet ramt af skud i den ene balle.

Politiet har fundet en udbraendt knallert i naerheden af Fuglebakke­n Station, ikke langt fra Nørrebroga­de, hvor der blev skudt. Politiet kan ikke med sikkerhed sige, om skyderiet er banderelat­eret.

– Men det er jo naerliggen­de at tro, konstatere­r Henrik Moll.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark