Ekstra Bladet

FCK-stjerne spiller med braekket naese

-

Andrija Pavlovic får rollen som FCK’s maskerede haevner mod Vardar. Den farlige angriber har fået støbt en ’Zorro-maske’, som han muligvis giver debut i opgøret mod de makedonske mestre.

I den første kamp i Skopje stødte Pavlovic sammen med en Vardar-spiller, og det kostede den 23-årige angriber en braekket naese.

– Jeg fik et lille brud taet på øjet, siger Pavlovic og peger op mod det højre øje.

Under det er der stadig et tydeligt blåt maerke, men det er ikke nok til at holde ham ude af skaebnekam­pen.

Med masken håber han at kunne hjaelpe FCK videre.

– Jeg får den senere i dag (tirsdag, red.), og så må vi se, hvordan den passer. Om jeg skal spille med den eller ej.

– Det vigtige er, at jeg kan se hele banen. Jeg tror, at det er okay, siger Pavlovic, hvis maske ikke var klar til brug til den afsluttend­e traening tirsdag.

En god mulighed

Masken skal i stedet testes på hotellet, inden Pavlovic afgør, om han vil spille med den. Han er dog fast besluttet på at spille uanset hvad.

– Der vil altid vaere en lille risiko, hvis jeg får et slag det samme sted igen, men jeg er klar til at løbe den risiko.

– Haevelsen har lagt sig, og mit øje og kindben er okay. Jeg har ondt i naesen, men jeg håber at slippe for en operation, siger Pavlovic, der muligvis pådrog sig en mindre hjerneryst­else i Skopje.

Det kneb i hvert fald en lidt med hukommelse­n, men nu er smerterne vaek, og Pavlovic kan sagtens huske, hvordan det gik for en uge siden. 0-1 ...

– Det bliver en hård kamp, men jeg tror virkelig på, at vi kan slå dem ud. Det er jo ikke sådan, at vi skal ud og vinde 5-0. Vi har en god mulighed, og spiller vi op til vores bedste, kommer vi videre.

– De har gode individuel­le spillere – lidt ligesom Ludogorets – men de har også svagheder, som vi kan drage fordel af, siger Pavlovic, der foreløbig har scoret tre gange i Europa i denne saeson.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark