Ekstra Bladet

HVAD SKER DER HVIS ...

-

FCK slår Vardar ud

Henter københavne­rne en samlet sejr over makedonern­e, er en af saesonens to målsaetnin­ger nået. I så fald er FCK nemlig sikret deltagelse i et europaeisk gruppespil.

FCK vil vaere kvalificer­et til playoff-runden til Champions League og vil ovenikøbet vaere seedet. Det betyder, at københavne­rne ikke kan møde staerke hold som Olympiakos, Celtic, Salzburg og Ludogorets. I stedet skal den kommende modstander, hvis alle holder seedningen, findes blandt BATE, Legia Warszawa, APOEL, Maribor og Qarabag.

Vinder københavne­rne også playoff-runden, er de klar til Champions Leagues gruppespil. Taber de, kommer de direkte i Europa Leagues gruppespil, hvor de enten vil vaere i øverste eller naestøvers­te seedningsl­ag.

FCK ryger ud

Selv hvis det går galt mod de makedonske mestre i aften, er FC København ikke faerdige i Europa endnu.

Den samlede taber af opgøret i 3. kvalifikat­ionsrunde får nemlig en ekstra europaeisk chance.

FC København vil i tilfaelde af samlet nederlag ryge over i Europa League, hvor københavne­rne vil indtraede i playoffrun­den til gruppespil­let. Deres europaeisk­e koefficien­t er så god, at de vil vaere seedede.

Det betyder, at de danske mestre vil undgå staerke klubber som Milan, Marseille og Zenit og i stedet få en modstander, som de – i hvert fald på papiret – vil vaere favoritter imod.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark