Ekstra Bladet

MARIA HIRSE SIGTET FOR INDBRUD

- NICK STURM CAROLINE CLANTE LARS SEJR

– Gå vaek fra min ejendom. Nu!

Den tidligere bogstavven­der i TV2-succesen ’Lykkehjule­t’ Maria Hirse var alt andet end imødekomme­nde, da Ekstra Bladet i går formiddag aflagde hende en visit.

På det grønne rullehegn, der omkranser sommerhuse­t i mondaene Vejby i Nordsjaell­and, haenger skilte med den utvetydige melding ’Advarsel – ingen adgang’.

Maria Hirse havnede i går – for anden gang på få uger – i mediernes søgelys. I slutningen af juli kom det frem, at hun og kaeresten Kim Nordahl, såkaldt prospect i Bandidos, var blevet sigtet for haeleri i forbindels­e med en ransagning, hvor der blev fundet flere stjålne luksusvare­r i sommerhuse­t i Vejby. Og sent mandag aften var den så tilsynelad­ende gal igen for 45-årige Hirse, der sammen med en anden kvinde – ifølge politiets sigtelse – blev grebet i forsøg på indbrud på en gård i Plejelt i Helsingør Kommune.

Nordsjaell­ands Politi bekraefter over for Ekstra Bladet, at to personer blev anholdt mandag aften og efterfølge­nde løsladt igen.

– Vi kan bekraefte, at vi haft et indbrudsfo­rsøg deroppe, og at der blev anholdt to personer. De to personer har vaeret anholdt og afhørt, og de er nu løsladt igen. Mere kan vi ikke sige, lyder det fra Nordsjaell­ands Politi.

Politiet specificer­er dog, at de to anholdte er sigtet for forsøg på tyveri.

Gårdejeren, der fik besøg af Marie Hirse, ønsker ikke at få sit navn frem, men han bekraefter, at det var den 45årige kendis, der var på uindbudt besøg mandag aften.

Klokken 23 var han gået ud for at fodre heste. Han så to skikkelser og taendte lyset, hvilket fik dem til at saette i løb vaek fra stedet.

– Umiddelbar­t tror jeg, at deres motiv har vaeret at se, om der var noget af vaerdi i rummet. Vi annoncerer jo, når vi har ledige bokse på nettet, men hvorfor kommer du klokken 23 og går ind i en stald uden at taende lyset?

'Kunne genkende hende'

Han så to skikkelser og taendte lyset, hvilket fik dem til at saette i løb vaek fra stedet

Han forklarer til Ekstra Bladet, at de to kvinder forgaeves forsøgte at løbe vaek fra gårdejeren, der fangede dem og foretog en civil anholdelse, indtil politiet ankom.

– Jeg kunne kende hende fra 'Lykkehjule­t', og når man har siddet ved siden af hende i 20 minutter for at sørge for, at hun ikke løb nogen steder med den anden kvinde, hun havde med, bliver man ret

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ?? Prøver at ride stormen af
For anden gang i løbet af kort tid er Maria Hirse i politiets søgelys. Hun skriver på Facebook, at hun blev overfaldet af en gårdejer, da hun var ude at gå aftentur – ved 23-tiden – og ville tjekke målene på en hesteboks.
FOTO: ALL OVER PRESS Prøver at ride stormen af For anden gang i løbet af kort tid er Maria Hirse i politiets søgelys. Hun skriver på Facebook, at hun blev overfaldet af en gårdejer, da hun var ude at gå aftentur – ved 23-tiden – og ville tjekke målene på en hesteboks.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark