Ekstra Bladet

Tv-darlingens barske liv

- ALLAN LYKKE all@eb.dk

Bedømt på overfladen har Mariia (som hun hedder nu efter besøg hos en numerolog) Hirse levet et liv på solsiden.

Model-smuk med to børn med velstilled­e aegtemaend, succesfuld forfatter-karriere, tv-vaertinde, brevkasser­edaktør, journalist, psykoterap­eut og foredragsh­older for bare at naevne noget af det, hun har beskaeftig­et sig med.

Hvor meget mere skal der til for at have et godt og trygt liv?

Hun overvejede at få skrevet testamente, så der var klarhed over, hvem der skulle tage sig af børnene

Men det hele har ikke vaeret en dans på roser for den 45-årige medie-personligh­ed, der inden for et par uger to gange har bragt sig i politiets søgelys, sigtet for haeleri og tyveri-forsøg.

Problemern­e startede allerede i barndommen, hvor hun i halvandet år, fra hun var otte, blev sexmisbrug­t af en mand – uden at sige det til nogen.

Barn med rigmand

– Hvad holdt mig tilbage? En af grundene var måske, at min mor havde fundet en mand. Og vi havde fået bil – og hund. Jeg ønskede ikke at skabe flere problemer, når det nu så ud til, at vores familie var ved at få det bedre, sagde hun i forbindels­e med udgivelsen af sin krimi, ’Samleren’, til Ekstra Bladet.

Maria Hirse har vaeret i forhold med rigmanden Peter Asschenfel­dt og senere tv-direktøren Jacob Mejlhede. I begge forhold fik hun et barn. Begge forhold forliste.

Undervejs var hun indlagt med hjerteprob­lemer, der var så alvorlige, at hun overvejede at få skrevet testamente, så der var klarhed over, hvem der skulle tage sig af børnene, hvis hun døde.

Så slemt gik det ikke, men livet er stadig ikke problemfri­t for den tidligere tv-darling.

 ?? FOTO: OLE BUNTZEN ?? Maria Hirse og Peter Asschenfel­dt med deres nyfødte.
FOTO: OLE BUNTZEN Maria Hirse og Peter Asschenfel­dt med deres nyfødte.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark