Ekstra Bladet

Gør sig til offer på Facebook

-

Lige så lidt meddelsom Maria Hirse var over for Ekstra Bladet på vores korte besøg ved sommerhuse­t i Vejby, lige så meget havde hun på hjerte, da hun senere i går valgte at fortaelle sin side af sagen på Facebook.

Ifølge Hirse var der ikke tale om et indbrudsfo­rsøg, men snarere et overfald fra gårdejeren­s side.

’Faktum er, at vi går ned langs stalden for at se, hvor mange bokse der har åbent vindue. Da klokken er 22.45, vil vi ikke forstyrre, men da vi gerne vil se størrelsen på hestebokse­ne, åbner vi stalddøren. Vi når dog kun lige at traede ind, da lyset bliver taendt, og nogle mennesker kommer løbende og råber op. Vi bliver forskraekk­ede og begynder at løbe, da det er tydeligt, at stemmerne er vrede’, skriver hun.

’Jeg falder, og det naeste, jeg registrere­r, er en mand, der vrider min ene arm rundt for derefter at traekke mig hen ad jorden’, fortsaette­r Maria Hirse.

Gårdejer afviser anklager

Maria Hirse skriver, at hun blev mødt med vold, og på Facebook har hun delt billeder af blå maerker og sår.

’Jeg har billeder af mine håndled, hvor man tydeligt kan se, at du (gårdejeren, red.) måske har en tendens til at overdrive. Da jeg forsøger at saette mig op, vaelter du mig ned, så jeg slår hovedet ned i stenene. Jeg beder dig indtraenge­nde om at lade vaere med at skubbe mig så hårdt, da jeg har dårligt hjerte. Det samme siger min veninde til dig, hvilket får dig til at sparke mig under brystet. Jeg mister luft, og min veninde skriger, fordi hun kan se, at mine laeber begynder at blive blå.’

Maria Hirse afviser over for Ekstra Bladet at uddybe opslaget.

Ekstra Bladet har foreholdt den kendte tidligere tvvaerts version for gårdejeren. Han afviser at skulle have sparket Maria Hirse.

– Jeg har gjort det, enhver borger ville gøre. Der er nogle mennesker inde på min ejendom. De forsøger at løbe, og en af dem falder, mens hun var 20 meter foran mig. Det var ikke min skyld, at hun faldt. Jeg forsøger at lave et førergreb, men det lykkes ikke, og jeg holder hende derfor i håndleddet i stedet. På et tidspunkt kommer hendes veninde tilbage, og jeg holder hende også, indtil politiet kommer, forklarer han og fortsaette­r:

– Jeg ved ikke, hvad hun laver der om natten, og så er konsekvens­en, når man møder en som mig, at man bliver anholdt, indtil politiet kommer. Jeg har ikke sparket hende. Jeg har holdt hende fast, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark