Ekstra Bladet

Stor ståhej over sort streg

Nu skal 19-årig betale 60.000 kroner for maling af hele tre vaskebaner, selv om han kun har brugt en

- KARSTEN GØTTLER FOTO: RENÉ SCHÜTZE kag@eb.dk

– Se, hvordan gulvet er streget sort af et daek i hjulspin, siger Washngos direktør Brian Nørholm. En sort streg fra et bildaek har bragt gemytterne i kog mellem ejeren af en vaskehal i Svenstrup ved Aalborg og en ung bilist, som i sidste uge lavede et ca. to meter langt daekspor på hallens gulv.

Nu kraever direktør Brian Nørholm fra Washngo, at 19årige Mikkel Bergmos betaler 60.000 kroner for en komplet nymaling af hele vaskehalle­ns gulv med epoxy-maling. Inklusive de tre vaskebaner, som ikke er berørt af daeksporet.

Samtidig har han meldt kunden til politiet for haervaerk.

– Det er helt ude i hampen. 60.000 kroner kan han glemme alt om, siger den 19-årige BMW-ejer.

Polet-maskine defekt

Den sorte streg opstod onsdag aften i sidste uge, hvor Mikkel og en kammerat ville vaske BMW'en i en af Washngos fire vaskebaner. Men den maskine, hvor der købes poletter, tog kun imod pengesedle­r, og derfor kørte Mikkel til naermeste pengeautom­at for at haeve kontanter.

– Jeg lagde godt maerke til, at bagdaekket gled på det glatte gulv, men taenkte ikke over det, siger han.

Det gjorde til gengaeld direktør Brian Nørholm, da han torsdag fik øje på gummistrib­en. På hallens videooverv­ågning kunne han se BMW'ens baghjul spinne et par meter over epoxygulve­t kort efter kl. 19 onsdag.

Skade på gulvet

Det kan ikke passe, at jeg skal betale for et i forvejen defekt gulv

– Hjulspin kan gulvet ikke tåle. Det øverste lag bliver revet af, og så er gulvet ødelagt, siger Brian Nørholm.

Han tilføjer, at daekgummie­t ikke kan fjernes med rengørings­midler.

– Hvorfor kraever du nymaling af samtlige fire vaskebaner Mikkel Bergmos, 19-årig BMW-ejer: – Jeg har ikke lavet den streg med vilje, og jeg vil gerne betale for at få den fjernet. Men ikke 60.000 kroner.

og ikke kun den, det handler om?

– Fordi halgulvet ellers kommer til at se uens ud. Det gjorde det ikke før og det skal det heller ikke fremover, siger Brian Nørholm.

Betalt af forsikring­en

Ifølge ejeren har han i tre tilfaelde afkraevet andre kunder en lignende erstatning. I to tilfaelde blev regningen betalt af bilisterne­s forsikring­sselskaber.

– Løber man som kunde ikke en risiko ved at vaske sin bil her, hvis du bagefter haevder, at man har beskadiget dit anlaeg?

– Nej, ikke hvis man behandler tingene ordentligt. Så er der jo ingen problemer. Man skal huske, at stedet er ubemandet aften og nat. Kun overvåget af kameraer. Men det betyder jo ikke, at folk kan te sig, som det passer dem, siger Brian Nørholm.

Ekstra Bladet gør ejeren opmaerksom på et par større revner i gulvet i hal 1.

– Det er en reklamatio­n fra en tidligere reparation, som vi har en sag på.

– Den reklamatio­n kan Mikkel ikke have noget at gøre med. Men du forlanger, han skal male hele dit gulv. Så skal den maler, du har en sag kørende med, vel også. Skal det hele så males to gange? meldt sagen til politiet som haervaerk og sendt videobille­derne med.

– Uanset hvad så skal folk opføre sig ansvarligt. Dét der er haervaerk over for anden mands ejendom, siger Brian Nørholm.

Mikkel Bergmos ryster på hovedet:

– Det kan ikke passe, at jeg skal betale for et i forvejen defekt gulv. I mine øjne ser det ud, som om han bare er ude på at malke sine kunder.

Mikkel Bergmos har endnu ikke hørt fra politiet om nogen haervaerks­sag.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Regningen.
Regningen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark