Ekstra Bladet

Fire nøgler til dansk succes

-

Tomrummet efter Sigvardsen skal udfyldes perfekt

Line Sigvardsen­s frygtelige korsbåndss­kade rammer Danmark tungt. Midtbanepr­ofilen har vist stor styrke under turneringe­n og bidt sig fast som en af nøglespill­erne på vejen mod finalen.

Nu skal det centrale maskinrum på banen udfyldes af en ny aktør, og det kunne meget vel blive Sanne Troelsgaar­d, som rykkes ind fra sin kant.

Vend stemningen hos hjemmepubl­ikummet

Det hollandske landshold vil blive mødt af massiv støtte fra tribunerne, hvor flertallet vil heppe på EM-vaerterne. Men de mange tusinde hollandske fans kan også ende med blive en modspiller for favoritter­ne, hvis de ikke leverer varen på banen.

Formår Danmark at få Holland i knae i løbet af kampen, kan det også skabe frustratio­n på laegterne.

Skru op for skarpheden

I de to holds første møde braendte Danmark flere kaempechan­cer, og det blev dyrt. Specielt Sanne Troelsgaar­d havde gigantiske tilbud, men effektivit­eten udeblev.

Den danske profil har fortalt, at hun har set video af sine afslutning­er og nu føler sig bedre rustet til at få bolden i kassen, hvis hun får chancen igen. Landstraen­er Nils Nielsen har også erkendt, at Danmark ikke har vaeret skarpe nok foran mål.

Luk ned for drømme-trio

Holland er i besiddelse af en saerdeles livlig offensiv, og de tre damer i forreste linje har med fem traeffere tilsammen noteret sig for flere mål, end hele det danske landshold har scoret under slutrunden.

Den centrale angriber Vivanne Meidema har vaeret saerlig skarp i knockoutka­mpene, mens højrekante­n Shanice van de Sanden voldt Danmark store problemer i forbindels­e med holdenes første møde.

 ??  ?? Landstraen­er Nils Nielsen er ikke bange for at tage udfordring­en op mod Holland i aften: – Jeg kan love, at de 11, som bliver sendt på banen, er top-klar fra start!
Landstraen­er Nils Nielsen er ikke bange for at tage udfordring­en op mod Holland i aften: – Jeg kan love, at de 11, som bliver sendt på banen, er top-klar fra start!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark