Ekstra Bladet

SOFIE LASSEN-KAHLKE

- SMILEY SUR

Traditione­ns tro er det i løbet af sommeren, TV2 begynder at offentligg­øre, hvem der deltager i den naeste saeson ’Vild med dans’. Jamen, I behøver slet ikke at offentligg­øre resten af deltagerne. Skønne vinder! I første omgang var jeg egentlig positivt stemt i forhold til regeringen­s plan om, at omdanne Skat til syv nye styrelser. Ja, for et eller andet drastisk skal der jo ske med det skandalera­mte Skat. Men nu kan jeg se, at det vil koste op mod 100 millioner kroner at skifte logoer. Så galskaben fortsaette­r åbenbart!

Danske sexshops jubler over den dårlige danske sommer. For de mange gråvejrsda­ge har betydet en vaesentlig stigning i omsaetning­en. Kuldskaere danskere søger åbenbart mere ind under dynerne og køber sexlegetøj, når vejret svigter. Nå! Jeg får nu mere lyst til at aede studenterb­rød og se Netflix end at knalde!

ANTHONY SCARAMUCCI,

kommunikat­ionschef i Det Hvide Hus,

havde knap sat sig i talsmandss­tolen, før han lagde sig ud med flere medier – og blev til sidst fyret på gråt papir. Man kunne vel have sagt sig selv, at manden var gal. En kone forlader vel naeppe sin mand i slutningen af niende måned, hvis han er en sympatisk faetter!

Når man hører titlen på TV2’s nye programser­ie ’Sandheden om vores au pair’, kan man fristes til at tro, at TV2 nu med skjult kamera løfter sløret for, hvordan danske, rige familier groft udnytter stakkels unge piger fra Filippiner­ne. Sandheden er dog knap så dramatisk, når man følger tre familier, der oprigtigt bekymrer sig om deres au pair-piger ... Selv om en enkelt au pair-pige naturligvi­s savner sin familie, så er alternativ­et et job på Filippiner­ne med en tre gange så lang arbejdsdag til en langt dårligere løn. Enten findes udnyttelse­n slet ikke, eller også har TV2 vaeret ufattelig dårlige til at dokumenter­e den!

Kan se på Instagram, at jeg bliver spammet med foto af negle med glimmer. Skal det forestille at vaere den nye trend? Det bliver et paent nej tak herfra! Holder hverken børnefødse­lsdag eller juleaften på negle!

Centerbage­ren i Ishøj er endt med en bøde på 5000 kr. og en

i vinduet. Hygiejnen er ellers i top hos Centerbage­ren, men ejer Samar Rashdan havde glemt at haenge et skilt op, hvorpå der stod, at ’kunderne kan få oplysninge­r om allergener ved at henvende sig til personalet.’ Og det er – ifølge EU’s maerknings­forordning – ulovligt. Har EU virkelig ikke større udfordring­er, end hvorvidt der haenger et skilt hos en bager i Ishøj?

Kender I det, når man ser på feriebille­der af sig selv og taenker, ’Jamen, min mor var da ikke med på ferien!’. Jeg får jo et mindre hjertetilf­aelde, når jeg bliver konfronter­et med, hvor gammel jeg rent faktisk ser ud! Nu er min hals officielt blevet så rynket, at jeg konstant må holde hagen opad for ikke at få dobbelthag­e. Jeg magter det virkelig ikke! Jeg kan jo slet ikke tilllade mig at blive fornaermet, naeste gang en sød Matas-dame tilbyder mig rynkecreme til 50+. Jeg skal jo vaere taknemmeli­g for, at hun ikke siger 70+!!! Jeg går i seng!

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark